NT > Nyheter

Friday, 19 July, 07:50

NT - 13 jun 24 kl. 05:44

Just nu: Kor på vägen kan skapa fara på väg 51Det är problem i trafiken i båda riktningarna på väg 51 mellan Finspång/Lasarettsvägen och Sonstorp/Örtagsvägen..
Läs mer på NT
Läs mer om:
FinspångLasarettsvägen, SonstorpÖrtagsvägen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Kor, vägenkan skapa , fara, väg 51

Fler nyheter från NT

NT - 1 timme sedan

99 kvadratmeter stort hus i Söderköping sålt för 2 300 000 kronor

Försäljningen av huset på Askesum Bergås 1 i Söderköping är nu klar..

NT - 2 timmar sedan

Tillgång till vapen skapar vapenhot

Både svenskar och amerikaner har tvingats att bli vana med skjutvapenvåld..

NT - 2 timmar sedan

Lokala kontrollanterna tog tjuvfiskarna på bar gärning

De två männen åkte till sjön Lillskiren i Finspång för att fiska ädelfisk. Men för att få fiska där krävs det köp av fiskekort. Något som männen inte hade och nu har de åtalats för brott mot fiskelagen.

NT - 2 timmar sedan

Norrköpingsföretaget uppköpt av välkänt nöjesbolag

Det Norrköpingsbaserade evenemangsbolaget Nordic Exhibitions & Events AB är uppköpt av den internationella branschjätten FKP Scorpio – företaget bakom Bråvallafestivalen. "Nu kan vi stärka våra positioner", säger vd:n Stefan Papangelis..

NT - 2 timmar sedan

IFK-löftets omväg: "Tränade på ovana positioner"

I vintras blev Jesper Lindvall uppflyttad till IFK Norrköpings allsvenska trupp. Efter en vår i division 2 kommer 19-åringen även husera i P19-laget. "Tanken är fortfarande att han på sikt ska bli en A-lagsspelare", säger Sylvias tränare Henric Pekkala..

NT - 22 timmar sedan

Oceana byggs upp igen – klart 2026

Lisebergs vattenvärld Oceana ska återuppbyggas efter branden i februari, efter beslut från Lisebergs styrelse. Parken beräknas stå klar 2026..

NT - 23 timmar sedan

Nu avslutas rättegången om mordet på Värmlandsgatan

I dag, torsdag, är det sista dagen i rättegången om mordet på Värmlandsgatan den 20 december förra året och två skjutningar in i bostäder under hösten samma år. Tre personer är åtalade för brotten som polisen kopplar till den våldsamma gängkonflikten i Norrköping. Rättegången har flyttats till Stockholm av säkerhetsskäl och NT är på plats och direktrapporterar..

NT - 10 timmar sedan

Polisen ryckte ut till Eneby – två personer gripna

På torsdagseftermiddagen ryckte polisen ut till Eneby med anledning av att en person blivit hotad..

NT - 10 timmar sedan

"Vågar man inget, vinner man inget"

De behövde något nytt i livet - svaret blev en turbåt och sjöbefälsexamen. "Vågar man inget, vinner man inget", säger Pauline Edenholm som äger M/S Viktoria tillsammans med sambon Oscar Vickbom..

NT - 11 timmar sedan

Just nu: Rådjur på vägen kan skapa fara på E4

Ett rådjur ska enligt larmet röra sig på eller nära vägbanan och påverkar trafiken på E4 mellan trafikplatserna Norrköping Södra och Fiskeby i båda riktningarna, uppger Trafikverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.