DN > Inrikes

Friday, 19 July, 07:47

DN - 12 jun 24 kl. 18:31

Medlarna presenterar bud i vårdkonflikten på torsdagenMedlarna i vårdkonflikten ska lägga fram ett bud till parterna Vårdförbundet och Sveriges kommuner och regioner på torsdagen, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Det är oklart vad budet innehåller..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Vårdförbundet, Sveriges, Sveriges Radio Ekot

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medlarna, presenterar, budi , vårdkonfliktenpå torsdagen

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Fortfarande chans till plugg i höst

Kom du inte in på utbildningen? Eller missade du att söka? Än är det inte kört.

DN - 10 timmar sedan

Fler anonyma konton kopplade till SD har stängts

Tiktok har hittat och stängt fler anonyma konton kopplade till Sverigedemokraterna. Det framkommer i en färsk transparensrapport av sociala medieplattformen som Emanuel Karlsten, journalist och expert på sociala medier, var först att rapportera om..

DN - 10 timmar sedan

Polisen varnar för ny form av annonsbedrägeri på nätet

En ny form av annonsbedrägerier på nätet ökar, enligt polisen. Bedragarna kontaktar säljare på en köp- och säljsajt och säger att de vill att varan ska levereras via en paketbox. – Det är för jävligt, säger Ulla Lundegård som blev utsatt..

DN - 15 timmar sedan

Resenärer evakuerades på gröna linjen – fick gå ut genom tunnel

Passagerare evakuerades på torsdagseftermiddagen efter ett vagnfel på tunnelbanan. De lämnade det stillastående tåget via spåret genom Hötorgets tunnel. – Det värsta var att gå i tunneln med min balans.

DN - 17 timmar sedan

Ökad covidsmitta – anledning till oro?

Coronafallen har ökat. Men trots flera smittade i Sverige, i grannlandet Danmark och i USA finns det ingen anledning till oro, enligt statsepidemiolog Magnus Gisslén. – Det är en del av virusets evolution, säger han..

DN - 18 timmar sedan

Expert: Motvind för Sverige och Volvo Cars i handelskriget

Den svenska regeringen arbetar i motvind när den försöker skydda Volvo Cars elbilar från det hotande handelskriget med Kina. Det menar Cecilia Malmström, före detta handelskommissionär. – Det finns ingen majoritet för att stoppa strafftullarna, säger hon..

DN - 20 timmar sedan

Femåriga Bianca blir av med sina LSS-timmar: ”Ville bara skrika”

Femåriga Bianca lider av flera allvarliga sjukdomar och behöver hjälp med alla sina dagliga behov. Men nu har Lidingö kommun beslutat om att dra in hennes stödinsatser. – Hela vården säger att Bianca behöver hjälp men det får hon inte, det är en frustrerande känsla, säger mamman Ivana Jevtovic..

DN - Igår: 06:09

Den misshandlade advokaten: ”Jag blev sydd och var gul och blå”

Familjerättsadvokaten Marie-Louise Landberg blev svårt misshandlad i sin trappuppgång i Norrköping i våras. Överfallet ledde till att hon förlorade synen på ena ögat. I början av juli hölls rättegången där en man misstänks för synnerligen grov misshandel.

DN - Igår: 21:29

M: Rädda Gamla stan från att bli en turistkuliss

De som bor i Gamla stan har tvingats dra det kortaste strået. Det menar Moderaterna i Stadshuset. – Vi behöver värna om en levande stadsdel, men nu förvandlas den i snabb takt till en turistkuliss, säger gruppledaren Christofer Fjellner..

DN - Igår: 19:40

Märken på dörrarna innan inbrottsförsöken med syra

Gärningsmännen bakom inbrotten med syra märker dörrarna innan de slår till, bekräftar polisen. Vid flera tillfällen har lim använts. – På något sätt vill de veta att folk inte är hemma, säger Monica Krüger vid gränspolisen i Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.