DI > Ekonomi

Thursday, 13 June, 09:23

DI - Igår: 15:50

Succéklubbens Champions League-rally upp i rökDen tyska fotbollsklubben Borussia Dortmunds framgångar i Champions League satte rejält avtryck i aktiekursen. Men efter finalförlusten mot den spanska giganten Real Madrid har kursen vänt ned..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Champions League, Borussia Dortmunds, Real Madrid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Succéklubbens, Champions, League-rallyupp i , rök

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

ServiceNow-partnern Plat4mation expanderar – etablerar verksamhet i Sverige

Utrecht, 13 juni, 2024 – Den globala ServiceNow-partnern Plat4mation, som erbjuder konsulttjänster och applikationer för ServiceNow-plattformen, öppnar kontor och verksamhet i Stockholm. Den tidigare Sverigechefen för Sofigate, Michael Thunberg, blir VD. Öppningen av kontoret i Sverige innebär också starten av Plat4formations nya enhet Global Markets.

DI - 10 minuter sedan

Hon blir ny vd för Stockholms Handelskammare

Daniella Waldfogel blir ny vd för Stockholm Handelskammare. Hon vill se ett ökat inflytande från näringslivet i den gröna omställningen och infrastrukturen i huvudstaden. ”Staten kommer inte på egen hand att kunna finansiera de stora behoven”, skriver hon i en kommentar till Di..

DI - 15 minuter sedan

Börsen svagt nedåt – Rusta rapportfaller

Stockholmsbörsen inleder dagen nedåt efter gårdagens rally. Lågpriskedjan Rusta faller på sin rapport efter att den stora it-incidenten slagit mot försäljningen..

DI - 30 minuter sedan

H&M-konkurrent höjer klädpriserna inför börsnotering

Det kinesiska nätmodebolaget Shein har höjt priserna på vissa nyckelprodukter med mer än en tredjedel. Prishöjningen görs sannolikt för att lyfta intäkterna inför sin planerade börsnotering i London, skriver Reuters..

DI - 30 minuter sedan

GM pumpar in nya miljarder i robot-taxibolag

Amerikanska Cruise, som utvecklar teknik för självkörande bilar, har fått ett kapitaltillskott av ägaren General Motors på drygt 8,8 miljarder kronor. Det avslöjade GM:s finanschef Paul Jacobson på ett event tidigare i veckan..

DI - 30 minuter sedan

Nya siffror: L och KD under spärren till riksdagen

L och KD hamnar under riksdagsspärren i SCB:s senaste mätning av partisympatierna – och stödet för KD har nästan halverats sedan valet. Båda partierna tappar främst till regeringskollegan Moderaterna..

DI - 45 minuter sedan

Ren perfektion, Riksbanken

Ekonomins aktörer räknar med att inflationen är 2,0 procent om ett år, om två år och om fem år. Det är ren perfektion ur Riksbankens perspektiv. Jämfört med motsvarande mätning i mars är det en nedgång..

DI - 1 timme sedan

Eltel förlänger treårigt avtal med Telenor

Eltel har tecknat ett treårigt ramavtal med norska teleoperatören Telenor som avser fälttjänster med ett bedömt värde om 90-180 miljoner euro..

DI - 1 timme sedan

Fem saker att ha koll på innan börsen öppnar

Stockholmsbörsen ser ut att öppna nedåt, morgonen efter det amerikanska räntebeskedet..

DI - 1 timme sedan

Netel förlänger avtal med Telenor

Netel har tecknat ett förlängt treårigt ramavtal med norska Telenor med ett uppskattat värde på 0,9-1,2 miljarder norska kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.