Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 19 June, 02:41

Sydsvenskan - 11 jun 24 kl. 14:35

Oppositionen vill stoppa jättebygget – L kan byta sida i F-3-fråganLiberalerna kan spräcka allianslinjen och bidra till att intag till förskoleklass återinförs på alla skolor i Lomma kommun. Flera oppositionspartier vill också stoppa det pågående bygget av ett nytt kommunhus och gymnasium..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Lomma

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oppositionenvill , stoppa, jättebyggetL kan , byta, sidai , F-3-frågan

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Upptrissat mellan Libanon och Hizbollah

Konflikten mellan Israel och Hizbollah eskalerar med hot om "fullskaligt krig", samtidigt som ett amerikanskt sändebud är i Beirut för att försöka kyla ned konflikten..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Biden vill skydda en halv miljon papperslösa

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Väderkaos stoppar EM-festen i Dortmund

Supporterfesten inför EM-mötet mellan Turkiet och Georgien stoppas. Detta på grund av risk för orkan och hagel, uppger lokala myndigheter. Fansen uppmanas att stanna hemma..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Floderus friade till pojkvännen på Arlanda

"Efter två långa år är jag till slut en fri man". Det säger Johan Floderus i ett uttalande från familjen, ett par dygn efter den uppmärksammade fångutväxlingen. Vid ankomsten passade han på att fria till sin pojkvän..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Sprintern nyopererad efter otäcka skadan på EM: ”Idrotten är oförlåtlig”

EM i Rom skulle bli starten på en jakt på den efterlängtade OS-biljetten för MAI-sprintern Max Hrelja. Istället blev det ett abrupt och brutalt slut på hela säsongen. – Det går inte att förbereda sig på detta.

Sydsvenskan - 19 timmar sedan

Lidls mål: 100 nya butiker i Sverige

Lågpriskedjan Lidl tar kunder från sina konkurrenter, enligt bolagets senaste bokslut. Och expansionsplanerna fortsätter. Drygt 200 butiker ska bli 300 på sikt, enligt Sverige-vd:n Jakob Josefsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.