GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 24 January, 11:33

GöteborgsPosten - 06 jul 19 kl. 07:00

Formsvaga Stafsinge på segerjakt mot Prespa Birlik hemmaStafsinge jagar en seger när laget möter Prespa Birlik hemma på Stafsinge IP. Inför dagens match har hemmalaget sex matcher i rad utan seger i division 2 västra Götaland i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Prespa Birlik, 3–1 mot Eslöv på hemmaplan..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Stafsinge, Prespa Birlik, Stafsinge IP, Götaland, Eslöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Formsvaga, Stafsinge, segerjaktmot , Prespa, Birlik, hemma

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Oljepriset klättrar – bensin ännu dyrare

Hoppas du på lägre bensin- och dieselpriser framöver? Glöm det. Världsmarknadspriset på olja inleder veckan med fortsatta uppgångar.

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Köpta konsertbiljetter förblir outnyttjade

Pandemins berg- och dalbana fortsätter för amerikanska indie-arrangörer inom musikområdet. Självständiga konsert- och musikarrangörer i USA upplever nu att cirka hälften av dem som köpt biljetter väljer att inte utnyttja dem, uppger.

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Nära 400 personer vårdas med covid-19 på sjukhus i regionen

Antalet personer som vårdas på sjukhus med covid-19 i Västra Götaland fortsätter öka. 391 smittade personer vårdas under måndagen på regionens sjukhus, vilket är i nivå med den tredje vågens topp..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Breda kursfall på börsen

Stockholmsbörsen faller på bred front, i linje med ledande Europabörser..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

”Girls” kan få en uppföljare

Regissören och författaren Lena Dunham öppnar för återförening..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Burkina Fasos president gripen i soldatuppror

Burkina Fasos president Roch Christian Kaboré har gripits av soldater som gör uppror i landet, uppger två av soldaterna för nyhetsbyrån AP. De gav inga detaljer om var presidenten befinner sig men säger att han är på ett säkert ställe..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Italien till val utan tydliga kandidater

Italiens premiärminister Mario Draghi är favorit att väljas till Italiens president när underhuset inleder sina omröstningar på måndagen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Gamla karantänsregler på FHM:s hemsida

På Folkhälsomyndighetens (FHM:s) presskonferens förra torsdagen presenterades nya lättnader för den så kallade familjekarantänen. Tiden som man ska stanna hemma om någon i hushållet smittats med covid-19 kortades till fem dagar i stället för de tidigare sju..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Linde: "Läget är fortfarande allvarligt"

Ryska truppförflyttningar den senaste tiden har ökat spänningarna mellan Ukraina och Ryssland. I dag möts EU:s utrikesministrar möts i Bryssel för att diskutera det allt sämre säkerhetsläget..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Stort snöoväder lamslår Aten

Ett omfattande snöoväder har drabbat Grekland, med minusgrader och snö i stora delar av landet, bland annat huvudstaden Aten och flera öar i Egeiska havet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.