DI > Ekonomi

Thursday, 13 June, 09:01

DI - 27 maj 24 kl. 15:11

Kronan på starkaste nivån mot schweizerfrancen på ett årDen svenska kronan noteras på måndagen på den starkaste nivån mot den schweiziska francen på ett år. Sedan i början av maj har francen tappat 40 öre mot kronan..
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kronan, starkaste, nivånmot , schweizerfrancenpå ett år

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

H&M-konkurrent höjer klädpriserna inför börsnotering

Det kinesiska nätmodebolaget Shein har höjt priserna på vissa nyckelprodukter med mer än en tredjedel. Prishöjningen görs sannolikt för att lyfta intäkterna inför sin planerade börsnotering i London, skriver Reuters..

DI - 2 minuter sedan

GM pumpar in nya miljarder i robot-taxibolag

Amerikanska Cruise, som utvecklar teknik för självkörande bilar, har fått ett kapitaltillskott av ägaren General Motors på drygt 8,8 miljarder kronor. Det avslöjade GM:s finanschef Paul Jacobson på ett event tidigare i veckan..

DI - 15 minuter sedan

Nya siffror: L och KD under spärren till riksdagen

L och KD hamnar under riksdagsspärren i SCB:s senaste mätning av partisympatierna – och stödet för KD har nästan halverats sedan valet. Båda partierna tappar främst till regeringskollegan Moderaterna..

DI - 15 minuter sedan

Ren perfektion, Riksbanken

Ekonomins aktörer räknar med att inflationen är 2,0 procent om ett år, om två år och om fem år. Det är ren perfektion ur Riksbankens perspektiv. Jämfört med motsvarande mätning i mars är det en nedgång..

DI - 45 minuter sedan

Eltel förlänger treårigt avtal med Telenor

Eltel har tecknat ett treårigt ramavtal med norska teleoperatören Telenor som avser fälttjänster med ett bedömt värde om 90-180 miljoner euro..

DI - 30 minuter sedan

Fem saker att ha koll på innan börsen öppnar

Stockholmsbörsen ser ut att öppna nedåt, morgonen efter det amerikanska räntebeskedet..

DI - 1 timme sedan

Netel förlänger avtal med Telenor

Netel har tecknat ett förlängt treårigt ramavtal med norska Telenor med ett uppskattat värde på 0,9-1,2 miljarder norska kronor..

DI - 1 timme sedan

SCB: Fler svenskar vill byta ut kronan

Fler svenskar än förra året vill ersätta kronan med euron, enligt en ny mätning från Statistiska centralbyrån (SCB) I majmätningen svarar 34,4 procent ja på frågan om de vill ersätta kronan med euron..

DI - 45 minuter sedan

Inflationsförväntningar sjunker – träffar Riksbankens mål

De svenska inflationsförväntningarna faller tillbaka, enligt Kantar Prosperas stora undersökning. Enligt enkäten väntas inflationen nå Riksbankens mål på ett års sikt..

DI - 45 minuter sedan

Få använder avdraget som kan ge 15 procent ”rabatt” vid investeringar

Känner du till att det går att få skatteavdrag när man förvärvar andelar i ett mindre företag? Då är du en av få, enligt Nordea Private Bankings affärsjurist Rickard Krantz. – Sannolikt missar många det här avdraget i onödan, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.