DI > Ekonomi

Thursday, 13 June, 09:45

DI - 27 maj 24 kl. 15:07

Scandbooks resultat försämradesScandbook, som trycker och tillverkar böcker, redovisar ett resultat efter skatt på 2,8 miljoner kronor för det första kvartalet 2024 (3,4). Resultatet per aktie uppgick till 0,42 kronor (0,50)..
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Scandbooks, resultat, försämrades

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Prebona erhåller initial order inom ett nytt samarbete gentemot dagligvaruhandeln i Tyskland

Prebonas tyska distributör inleder ett nytt samarbete samt erhåller en första order inom lukteliminering avseende returhantering gentemot den tyska livsmedelsindustrin.

DI - 45 minuter sedan

Börsen svagt nedåt – Synsam rasar efter kritisk analys

Stockholmsbörsen inleder dagen nedåt efter gårdagens rally. Lågpriskedjan Rusta stiger på sin rapport efter att den stora it-incidenten slagit mot försäljningen..

DI - 15 minuter sedan

Neste har levererat hållbart flygbränsle till Emirates

Finska petroleumbolaget Neste uppger att det har levererat hållbart flygbränsle till flygbolaget Emirates som avser att använda det för sina flygningar från Singapore Changi Airport. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

ServiceNow-partnern Plat4mation expanderar – etablerar verksamhet i Sverige

Utrecht, 13 juni, 2024 – Den globala ServiceNow-partnern Plat4mation, som erbjuder konsulttjänster och applikationer för ServiceNow-plattformen, öppnar kontor och verksamhet i Stockholm. Den tidigare Sverigechefen för Sofigate, Michael Thunberg, blir VD. Öppningen av kontoret i Sverige innebär också starten av Plat4formations nya enhet Global Markets.

DI - 30 minuter sedan

Hon blir ny vd för Stockholms Handelskammare

Daniella Waldfogel blir ny vd för Stockholm Handelskammare. Hon vill se ett ökat inflytande från näringslivet i den gröna omställningen och infrastrukturen i huvudstaden. ”Staten kommer inte på egen hand att kunna finansiera de stora behoven”, skriver hon i en kommentar till Di..

DI - 45 minuter sedan

Börsen svagt nedåt – Rusta rapportfaller

Stockholmsbörsen inleder dagen nedåt efter gårdagens rally. Lågpriskedjan Rusta faller på sin rapport efter att den stora it-incidenten slagit mot försäljningen..

DI - 45 minuter sedan

H&M-konkurrent höjer klädpriserna inför börsnotering

Det kinesiska nätmodebolaget Shein har höjt priserna på vissa nyckelprodukter med mer än en tredjedel. Prishöjningen görs sannolikt för att lyfta intäkterna inför sin planerade börsnotering i London, skriver Reuters..

DI - 45 minuter sedan

GM pumpar in nya miljarder i robot-taxibolag

Amerikanska Cruise, som utvecklar teknik för självkörande bilar, har fått ett kapitaltillskott av ägaren General Motors på drygt 8,8 miljarder kronor. Det avslöjade GM:s finanschef Paul Jacobson på ett event tidigare i veckan..

DI - 1 timme sedan

Nya siffror: L och KD under spärren till riksdagen

L och KD hamnar under riksdagsspärren i SCB:s senaste mätning av partisympatierna – och stödet för KD har nästan halverats sedan valet. Båda partierna tappar främst till regeringskollegan Moderaterna..

DI - 1 timme sedan

Ren perfektion, Riksbanken

Ekonomins aktörer räknar med att inflationen är 2,0 procent om ett år, om två år och om fem år. Det är ren perfektion ur Riksbankens perspektiv. Jämfört med motsvarande mätning i mars är det en nedgång..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.