NSD > Nyheter

Thursday, 13 June, 10:10

NSD - 24 maj 24 kl. 16:45

Polisstation på hjul besökte HakkasPolisanmälningar, vapenlicens, inlämning av vapen för skrotning och tips. I veckan har polisen i Gällivare haft en ambulerande polisstation på plats ute i byarna. I Hakkas bjöds de både på solsken och godis..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Hakkas, Gällivare

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisstation, hjul, besökte, Hakkas

Fler nyheter från NSD

NSD - 15 minuter sedan

S och V starkt framåt - KD och L under spärren

Unga kvinnor ger hopp i politiken. Men männen får skärpa till sig, skriver NSD:s politiska redaktör Veronica Palm..

NSD - 30 minuter sedan

Grävmaskinist fick sten i huvudet

En grävmaskinist träffades i huvudet av en sten i samband med arbeten vid Aitikgruvan. Personen fick sy ett sår i huvudet och drabbades av hjärnskakning, enligt en anmälan till Arbetsmiljöverket..

NSD - 9 timmar sedan

När Midnight sun meet firar jämnt ser man framtiden i backspegeln

Idén föds under en bilträff i Dalarna. När Midnight sun meet firar jämnt tittar arrangörstaben i backspegeln – trots att framtiden redan är här. Massor av unga tar i dag plats bakom ratten i amerikanska klassiker.

NSD - 1 timme sedan

Kvarts miljard av Leif-Ivans tillgångar frysta av åklagaren

En kvarts miljard av Leif-Ivan Karlsson tillgångar har belagts med kvarstad av Södertörns tingsrätt. Kravet från åklagaren kom i spåren på miljöhärvan i bolaget Think Pink..

NSD - 2 timmar sedan

Timmar i väntrum är inte värdigt en människa

Den senaste tidens försämringar vid Kalix hälsocentral är påtagliga för alla i Kalix som söker primärvård, skriver Liberalerna i Kalix genom Rickard Mohss i en debattartikel..

NSD - 3 timmar sedan

Brännvall: "Förstår att det finns tvivel i föreningar"

Att det är tufft för Kiruna Kommun råder inget tvivel om. Föreningarna vi har träffat är i allra högsta grad oroliga för framtiden. "Väldigt olika hur det har slagit mot olika idrotter", säger Christine Brännvall..

NSD - 17 timmar sedan

Bildextra: Studentfesten i Boden

Det var både glädje och tårar när eleverna på Björknäsgymnasiet tog studenten. Efter utspring väntade en bejublad kortege genom stan. "Vi har fått alla möjligheter att lyckas", sa Leo Stoltz, student från GameDev-programmet..

NSD - 17 timmar sedan

Vattnet forsar in i nya gallerian i Kiruna

Det läcker in vatten från innertaket i Galleria sju i Kirunas nya centrum. "Först kom det bara lite, men sedan började det bara forsa ner", säger Lena Stoor, butiksbiträde på Lekia..

NSD - 4 timmar sedan

Sommarlov – hur ska mammor och pappor orka i hela tio veckor?

Det är en myt att en ängel tappar sina vingar varje gång ett barn håller på med Ipad även om solen skiner ute, skriver NSD:s politiska redaktör Veronica Palm..

NSD - 9 timmar sedan

När Midnight sun meet firar jämt ser man framtiden i backspegeln

Idén föds under en bilträff i Dalarna. När Midnight sun meet firar jämt tittar arrangörstaben i backspegeln – trots att framtiden redan är här. Massor av unga tar i dag plats bakom ratten i amerikanska klassiker.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.