SvD > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 03:50

SvD - 24 maj 24 kl. 14:36

Turbulenta flygningar lär blir fler i framtidenKraftig turbulens orsakade dödsfall under en flygning i veckan. Turbulenta flygningar kan bli vanligare i framtiden då studier visar att turbulensen ökar. Så kan du tänka inför nästa flygning..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Turbulenta, flygningar, lärblir , fleri , framtiden

Fler nyheter från SvD

SvD - 7 timmar sedan

Blocket-ägaren skär ner – 250 tjänster försvinner

Fler handlar second hand, men kraven i branschen hårdnar. Blockets ägare Schibsted Marketplace drar nu ner på antalet anställda. ”Längre fram finns annat att göra för att bli mer kostnadseffektiva”, säger kommunikationschefen Daniel Frykholm..

SvD - 14 timmar sedan

Facktoppar lämnar uppdrag

SvD - 19 timmar sedan

Apple stänger tjänst – öppnar för Klarna?

God morgon! Klarna får en huvudvärk mindre när Apple lägger ner sin konkurrerande verksamhet. Kanske öppnas dörren till ett samarbete istället?.

SvD - 22 timmar sedan

Unga kvinnors skulder rusar – trenden bakom

På tio år har unga kvinnors skulder hos Kronofogden mer än fördubblats. Nu har de lika stora skulder som unga män.– Det är väldigt lätt att handla för pengar man inte har i dag, säger Davor Vuleta på Kronofogden..

SvD - Igår: 19:03

Flyttad semester ger 17?000 per vecka

Den fortsatta vårdkonflikten gör läget i Uppsala så pressat att man nu höjer ersättningen till personal som flyttar sin semester.“Vi måste göra vad vi kan för att garantera patientsäkerheten under sommaren”, kommenterar regiondirektören..

SvD - Igår: 06:01

Hot och slavlöner bakom viner sålda i Sverige

De säljs på Systembolaget och landar kanske i ett glas nära dig i sommar. Men produktionskedjan kantas av diskriminering, hot om våld och undermåliga arbetsförhållanden, visar en granskning av flera vingårdar i Sydafrika.Systembolaget säger sig vara medvetna om problemen..

SvD - I förrgår: 19:48

Youtube-chefens oro – ringde upp Abba-Björn

AI vänder upp och ner på något av det mest mänskliga som finns – musikskapande. Det tror hiphop-veteranen och Youtubechefen Lyor Cohen. Nu går han en svår balansgång för att hålla musikbranschen nöjd..

SvD - 15 jun 24 kl. 07:02

Hyra elbil i sommar? Tänk på det här

Räckviddsångest, appar och koll på laddstationer. Det finns en hel del att tänka på om man ska hyra elbil i sommar.– Det är en helt annan grej än att köra en bensindriven bil.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.