Expressen > Nyheter

Saturday, 22 June, 23:48

Expressen - 24 maj 24 kl. 12:09

Hästsläp har vältEn hästtransport har vält på E22 i höjd med Linderöd.Två hästar stod efter olyckan på vägbanan och blockerade trafiken.– Det är en personbil och ett hästsläp med två hästar som har havererat mitt på motorvägen, säger Anders Pålsson, vakthavande befäl på räddningstjänsten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E22, Linderöd, Anders Pålsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hästsläphar , vält

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Putins hot mot Väst: Då beväpnar vi Kim

Putin hotar att beväpna Nordkorea om väst fortsätter att skicka militärhjälp till Ukraina. Det har Putin och Kim Jong-Un kommit överens om i ett nytt säkerhetsavtal.– Nato flyttar in i Asien.

Expressen - 30 minuter sedan

Död person hittad på Gotland

En död person har hittats på Gotland under lördagen, skriver Helagotland. Uppgifterna har bekräftats av polisen..

Expressen - 30 minuter sedan

Fick rymdskrot genom taket – kräver 841 000

Rymdskrot kraschade in i Florida-familjens hem.Nu stämmer de Nasa på hundratusentals kronor, skriver Guardian.– Mina klienter söker skälig kompensation för stressen och påverkan denna händelse haft på deras liv, säger familjens advokat Mica Nguyen Worthy..

Expressen - 30 minuter sedan

Bilderna visar: Bygger mur precis vid gränsen

Satellitbilder visar att Nordkorea bygger en mur utanför den demilitariserade zonen – som sträcker sig längs Syd- och Nordkoreas gräns. Det kränker vapenvilan mellan länderna, enligt experter som BBC har pratat med. .

Expressen - 1 timme sedan

Samantha blev dödad direkt efter sitt bröllop

Nygifta Samantha Miller fotograferades när hon leende lämnade sitt bröllop.När det nygifta paret körde därifrån blev Samantha dödad av ett rattfyllo.Nu får hennes familj över 13 miljoner kronor i en förlikning, skriver Fox News..

Expressen - 1 timme sedan

Så olika laddar Trump och Biden för tungviktsmötet

CNN har kartlagt hur Donald Trump och Joe Biden förbereder sig inför nästa veckas tv-debatt.Biden kommer att hålla ”låtsasdebatter” efter att ha studerat flera pärmar fyllda med potentiella frågor. Trumps förberedelser är dock ”mindre konventionella” där han tar hjälp av personerna som slåss om att bli hans vicekandidat..

Expressen - 3 timmar sedan

SMHI varnar för höga temperaturer

I veckan kan det bli uppemot 30 grader på sina håll i Sverige.SMHI har utfärdat en varning för höga temperaturer i de mellersta delarna av landet för tisdagen.”Från och med tisdag väntas den maximala dagstemperaturen nå mellan 25 och 30 grader”, skriver man på hemsidan.

Expressen - 3 timmar sedan

Vattenbristen på Capri är löst

Den italienska ön Capri har varit stängd för turister på grund av vattenbristen. Men nu är problemet löst, skriver tidningen La Stampa..

Expressen - 3 timmar sedan

Filmen från mordet på lastbilscentralen

Se bråket då mannen knivhugger två män.

Expressen - 4 timmar sedan

Fem gripna för människohandel

Ukrainska kvinnor lurades till att komma till Spanien för att jobba inom turism och underhållning. Istället tvingades kvinnorna till prostitution på en spansk klubb, enligt Europol..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.