DI > Ekonomi

Saturday, 22 June, 23:24

DI - 23 maj 24 kl. 07:58

USA vill tvångssplittra biljettjätten Live Nation



Den amerikanska regeringen, tillsammans med en rad delstater, väntas stämma konsert- och biljettjätten Live Nation, uppger Wall Street Journal..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Live Nation, Wall Street Journal

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USAvill , tvångssplittra, biljettjätten, Live, Nation

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Världsarven hotas av turisternas framfart

Vackra Blanktjärn i Vålådalen drabbades av överturism och området är nu permanent stängt för att naturen ska kunna återhämta sig. Annars är tydliga inslag av överturism fortfarande ovanliga i Sverige, men klimatförändringarna kan snabbt vända upp och ned på turistströmmarna. .

DI - 9 timmar sedan

Svenska materialen som ska rädda världen

Stora satsningar görs just nu för att ta svensk materialinnnovation till nästa nivå, inte minst genom de världsunika forskningsanläggningarna Max IV och ESS i Lund. Samtidigt har supermaterialet grafen äntligen nått fram till praktiska tillämpningar.  .

DI - 9 timmar sedan

De gör kläder värmetåliga med grafen

Med fokus på att producera grafen av hög kvalitet och utveckla en metod att integrera det på ett effektivt sätt i fibermaterial grundades Linköpingsbaserade Grafren.  ”Vi kan svepa in varje fiber på nanonivå med ett tunt lager av grafen”, säger grundaren Erik Khranovskyy. .

DI - 11 timmar sedan

”Viktigt få ihop ekonomin som skogsägare”

Svenska skogsägare gynnas inte av att lägga alla ägg i en korg, tror markägaren Nils-Gunnar Johansson. På hans skogsfastighet i Sörmland får granplanteringar stå tillbaka för en ökad andel lövträd, samtidigt som biodiversiteten får ta plats..

DI - 11 timmar sedan

EQT-grundarens bolag vill öppna ny marknad för skogen

Svenskt skogsbruk är i dag optimerat för virkesproduktion. Men ett växande intresse för biodiversitet kan öppna för nya sätt att skapa lönsamhet för markägare. Det är utgångspunkten för EQT-grundaren Conni Jonssons nya bolag, en pionjär i branschen för svenska biokrediter..

DI - 14 timmar sedan

40.000 anställda i Stockholm förbjuds ta flyget

Omkring 40 000 medarbetare inom Stockholms stad förbjuds ta flyget från Stockholm till Göteborg eller Malmö. I stället ska tågresor premieras, skriver miljö- och klimatborgarrådet Åsa Lindhagen (MP) i en debattartikel i Aftonbladet..

DI - 14 timmar sedan

Köp massiv potential till historiskt lågt pris

Rekordlåg värdering ger ett utmärkt tillfälle att köpa en av det senaste decenniets största framgångssagor på börsen. Den starka balansräkningen i kombination med det fina kassaflödet borgar för stora och kontinuerliga återköp. På ett decennium skulle aktien kunna tiofaldigas om det görs rätt.

DI - Igår: 22:31

Smärre nedgångar på USA-börserna

NEW YORK. Det var inget uppehåll för midsommarfirande under fredagens handel på USA-börserna, som stängde en aning nedtyngda av att AI-jätten Nvidia handlats ner..

DI - Igår: 22:31

USA-börserna stänger på olika sidor nollstrecket

NEW YORK. Det var inget uppehåll för midsommarfirande under fredagens handel på USA-börserna, som stängde en aning nedtyngda av att AI-jätten Nvidia handlats ner 3,2 procent..

DI - Igår: 17:37

Kina: Dödsstraff för försvar av suveränt Taiwan

Kina har inkluderat dödsstraff i sina rättsliga riktlinjer för bestraffning av ”orubbliga” förespråkare av ett självständigt Taiwan. Riktlinjerna träder i kraft på fredagen..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.