Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 02:45

Expressen Dina Pengar - 18 maj 24 kl. 21:35

Mystisk bugg i Iphone oroar Appleanvändare



Raderade bilder påstås ha dykt upp på nytt efter Apples senaste iOS-uppdatering.Användare är nu oroliga för att det finns en bugg i techjättens moln.– I så fall har Apple haft tillgång till bilder som de inte ska ha haft tillgång till, säger IT-säkerhetsspecialisten Karl Emil Nikka till SVT Nyheter. .
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Iphone, Appleanvändare, Apples, iOS, Apple, IT, Karl Emil Nikka, SVT Nyheter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mystisk, buggi , Iphone, oroar, Appleanvändare

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 13 timmar sedan

Det har du rätt till om du är missnöjd med resan

Ibland blir semesterresan inte riktigt som du planerat.Som resenär kan man ha rätt till prisavdrag och ersättning – men då gäller det att agera – och inte vänta för länge.Det här har du rätt till:?

Expressen Dina Pengar - 19 timmar sedan

Schibsted gör sig av med 250 anställda

Den norska jätten Schibsted ska göra sig av med cirka 250 tjänster, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Expressen Dina Pengar - Igår: 20:12

Prins Carl Philip går in i styrelsen i sitt eget bolag

Prins Carl Philip tar en plats i styrelsen i sitt hälftenägda designbolag Bernadotte & Kylberg. Det tyder på att han kommer ta en mer aktiv roll i företagets strategiska beslut i än enbart i den estetiska delen..

Expressen Dina Pengar - Igår: 09:36

Priset på bensin går upp

Ledande drivmedelskedjor höjer priserna på de flesta drivmedel på måndagen..

Expressen Dina Pengar - Igår: 09:31

Nytt kaos i Oscar Properties - skatteskulder för 34 miljoner

Skatteverket har tröttnat på Oscar Properties Förvaltning AB och begär bolaget i konkurs för obetalda skatter.Företaget är ett dotterbolag till krisade börsnoterade Oscar Properties Holding med grundaren Oscar Engelbert som störste aktieägare.Samtidigt görs i dag ett försök att skrapa ihop till en styrelse i börsbolaget.

Expressen Dina Pengar - Igår: 09:21

Börsen lyfter brett i rekyl

Stockholmsbörsen lyfter brett i en rekyl efter förra veckans röda slut. OMXS-index tar stigit 0,3 procent efter några minuters handel..

Expressen Dina Pengar - 15 jun 24 kl. 20:00

Varningen: Därför bör du stoppa Facebooks AI-bot

Om bara några dagar aktiveras Metas AI-tjänst i Europa.Då kan företagets språkmodell tränas på dina personliga inlägg och bilder på Instagram och Facebook.Men det går att säga nej till datainsamlingen.

Expressen Dina Pengar - 15 jun 24 kl. 17:00

Arvet efter Jan Stenbeck höll på att bli Felix Grananders död

Felix Granander borde ha varit harmonisk och lycklig. Han hade ärvt hundratals miljoner efter sin biologiske far, den dynamiske finansmannen Jan Stenbeck. Men trots att Felix aldrig såg sin far kastade pappan en tung och överväldigande skugga över sonen.

Expressen Dina Pengar - 14 jun 24 kl. 07:55

Inflationen högre än väntat

Inflationen, mätt i KPI, sjunker i maj – men faller inte tillbaka lika mycket som förväntat. – Man kan sammanfatta det som ett bittert bakslag, säger Robert Bergqvist, senior analytiker på SEB. Ljusningen är att dagens besked ändå inte spås påverka Riksbankens räntebesked om två veckor.

Expressen Dina Pengar - 14 jun 24 kl. 07:55

Inflationen väntas nå målet – trots Swift-effekt

Inflationen, mätt i KPI, sjunker i maj – men faller inte tillbaka lika mycket som förväntat. – Man kan sammanfatta det som ett bittert bakslag, säger Robert Bergqvist, senior analytiker på SEB. Ljusningen är att dagens besked ändå inte spås påverka Riksbankens räntebesked om två veckor.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.