Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 23 June, 00:25

Vimmerby Tidning - 18 maj 24 kl. 08:12

Träd över vägen skapar problem i trafiken på väg 134Nerfallna träd orsakar problem i trafiken på väg 134 mellan Hultna och Storarp i båda riktningarna, enligt Trafikverket..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Hultna, Storarp, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trädöver , vägen, skaparproblem i , trafiken, väg, 134

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Solkulla Mjölk AB 2023: Så gick det för företaget

Årsredovisningen visar de viktigaste siffrorna för Solkulla Mjölk AB i Hultsfreds kommun. Företaget omsatte cirka 36,5 miljoner kronor, 0,3 procent mer än under 2022..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Baggio efter rånet: "Mycket rädsla"

Den italienska fotbollslegendaren Roberto Baggio, 57, blev rånad i sitt hem under torsdagskvällen. Nu uttalar sig den tidigare fotbollsspelaren för första gången efter den jobbiga händelsen..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Ny facebookgrupp gör det möjligt att låna prylar av varandra

Behöver du låna en lie, takbox eller kanske en uppblåsbar dinosauriedräkt? I gruppen "Till låns i Vimmerby" på Facebook kan du efterfråga det mesta du kan tänkas behöva..

Vimmerby Tidning - I förrgår: 20:52

Ledning och en man mer halvtimmen kvar – då kom det stora raset

Djursdala SK såg ut att gå mot tre ytterst viktiga poäng hemma mot topplaget Fågelfors. Trots ledning med 1–0 och en man mer sista halvtimmen blev det förlust med 3–1. "Vi hade många chanser att döda matchen tidigare och blir hårt straffade för att vi inte kan göra mål", sa Djursdalas tränare David Henriksson..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Föreningen hårt drabbad av skadegörelse

Hembygdsföreningen i Mariannelund har stora problem med skadegörelse. ”Bara senaste veckan har det krossats glasrutor vid två tillfällen”, säger Roy Davidsson, eldsjäl i föreningen..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Turister portas från Capri

Den italienska ön Capri har drabbats av en omfattande vattenläcka, rapporterar italienska medier..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

NOSTALGI: 37 bilder från förr på Vimmerby IF:s herrar

Sporten har dykt ned i bildarkivet och plockat fram 37 bilder på Vimmerby IF från säsongerna 2007 till 2009. Trots att det är 15 år sedan dyker en hel del bekanta ansikten upp som fortfarande är aktiva som spelare..

Vimmerby Tidning - 10 timmar sedan

Larmen i USA: Agera mot ungas skärmbruk

Varningstexter liknande dem som trycks på cigarettpaket bör finnas på sociala medier riktade mot unga, larmar chefen för USA:s folkhälsomyndighet. I de sociala mediebolagens hemstat Kalifornien lovar guvernören krafttag för att begränsa bruket av smarta telefoner i skolorna..

Vimmerby Tidning - 18 timmar sedan

Här kan ni läsa dagens E-tidning

Vimmerby Tidning - I förrgår: 19:00

Sportsnack: "Uppflyttning klar – boka festlokalen, VIF"

Det nalkas en midsommarhelg. Vad passar då inte bättre än ett klassiskt "Sportsnack", för att kicka igång den lite i förväg? Våra reportrar Jens Lidesjö och Magnus Strömsten gör nedslag i den lokala sporten, och kryddar det med lite annat smått och gott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.