DN > Inrikes

Saturday, 22 June, 23:58

DN - 18 maj 24 kl. 17:59

Större risk att dö i stroke i norr än i söderTommy Olsson drabbades men trotsade oddsen och överlevde • ”Fått en andra chans”..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Olsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Större riskatt dö i , strokei , norrän , i söder

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Flydde till Sverige 2015 – nu undervisar han i samiska

ÖVERKALIX. Han kom till Sverige 2015 inställd på att bli läkare. Men svenska barnböcker och goda vänners råd gav honom nya insikter.

DN - 9 timmar sedan

Fler gör bostadsbyten på semestern – det ska du tänka på

Det är en kraftig ökning av antalet svenska familjerna som byter bostad över semestern med en familj i ett annat land, visar uppgifter från det ledande förmedlingsbolaget. Men det finns fällor att se upp med. Här är tipsen för att det inte ska bli otrevliga överraskningar..

DN - 11 timmar sedan

Fullt utvecklad brand i lokal i Huddinge – VMA utfärdat

En fullt utvecklad brand härjar i en större lokal i Huddinge utanför Stockholm. Två personer har förts till sjukhus. Ett VMA har nu utfärdats..

DN - 13 timmar sedan

Här är tipsen för att hålla småkrypen borta

Sommar och varmare väder bäddar för insekter i hus och stugor. Det kan handla om getingar vid middagsbordet eller outhärdliga myror som letar sig in genom altanen. Här är sommaren vanligaste småkryp och hur du blir av med dem.

DN - 15 timmar sedan

Bebis hade 23 brutna ben – föräldrarna skyller på bärsjal

En nio veckor gammal bebis hade 23 brutna ben i kroppen. Enligt rättsläkaren har barnet sannolikt utsatts för upprepat våld, men föräldrarna skyller på en bärsjal, rapporterar Sydsvenskan och HD..

DN - Igår: 11:13

Diabetesmedicin kan minska demensrisken

Äldre typ 2-diabetiker som fått så kallade GLP-1-agonister, som exempelvis Ozempic, löper upp till 30 procent lägre risk att utveckla demens jämfört med andra diabetesläkemedel, enligt en ny studie från Karolinska institutet. – Det är väldigt lovande siffror, säger docent Sara Hägg som leder forskargruppen..

DN - Igår: 09:09

M i Stockholm: Regeringen vill bygga Spårväg syd

Regeringen har ett genuint intresse för Spårväg syd, enligt Moderaternas oppositionsråd i Stockholm. – Men Stockholm måste tala med en röst, säger Kristoffer Tamsons och efterlyser ett möte med Socialdemokraternas toppolitiker..

DN - Igår: 09:13

Så blir vädret – från sillunch till kvällsdans

Så blir vädret vid silllunchen, midsommarlekarna och kvällsgrillen – från norr till söder. – Det ser verkligen ljust ut, med några få undantag, säger meteorologen Magnus Nilsson Sangrud på SMHI..

DN - I förrgår: 21:52

Ryssland pekas ut för att ha stört svensk tv-satellit: ”Hybridaktioner”

Sverige anklagar Ryssland för att ha stört en svensk satellit vid upprepade tillfällen, rapporterar Bloomberg. – Störningarna är naturligtvis allvarliga och kan ses som en del av de ryska hybridaktionerna riktade mot Sverige och andra, säger statsminister Ulf Kristersson (M) till nyhetsbyrån..

DN - I förrgår: 16:23

Kvinna aktiv i NMR-kretsar under lång tid – jobbar på Försäkringskassan

Kvinnan har under flera år varit aktiv inom nazistiska Nordiska motståndsrörelsen – och handläggare på Försäkringskassan. USA:s beslut att terrorstämpla organisationen förändrar inte myndighetens syn på lämpligheten i hennes anställning. – I Sverige får man hysa vilka åsikter man vill, säger Sten Eriksson, Försäkringskassans kommunikationsdirektör..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.