DI > Ekonomi

Thursday, 13 June, 08:58

DI - 18 maj 24 kl. 16:59

”Jag drar in mer pengar än min mamma”Efter en nyss avslutad Europaturné är Benjamin Ingrosso aktuell med en ny singel med utländska stjärnor och en självbetitlad dokumentär på en global strömningsplattform.  ”Mitt mål är att bli Sveriges första manliga internationella popstjärna”, säger Benjamin Ingrosso. Han investerar sina egna miljoner för att uppfylla drömmen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europaturné, Benjamin Ingrosso, Sveriges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag drar in mer, pengarän min , mamma

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Nya siffror: L och KD under spärren till riksdagen

L och KD hamnar under riksdagsspärren i SCB:s senaste mätning av partisympatierna – och stödet för KD har nästan halverats sedan valet. Båda partierna tappar främst till regeringskollegan Moderaterna..

DI - 15 minuter sedan

Ren perfektion, Riksbanken

Ekonomins aktörer räknar med att inflationen är 2,0 procent om ett år, om två år och om fem år. Det är ren perfektion ur Riksbankens perspektiv. Jämfört med motsvarande mätning i mars är det en nedgång..

DI - 30 minuter sedan

Eltel förlänger treårigt avtal med Telenor

Eltel har tecknat ett treårigt ramavtal med norska teleoperatören Telenor som avser fälttjänster med ett bedömt värde om 90-180 miljoner euro..

DI - 30 minuter sedan

Fem saker att ha koll på innan börsen öppnar

Stockholmsbörsen ser ut att öppna nedåt, morgonen efter det amerikanska räntebeskedet..

DI - 45 minuter sedan

Netel förlänger avtal med Telenor

Netel har tecknat ett förlängt treårigt ramavtal med norska Telenor med ett uppskattat värde på 0,9-1,2 miljarder norska kronor..

DI - 45 minuter sedan

SCB: Fler svenskar vill byta ut kronan

Fler svenskar än förra året vill ersätta kronan med euron, enligt en ny mätning från Statistiska centralbyrån (SCB) I majmätningen svarar 34,4 procent ja på frågan om de vill ersätta kronan med euron..

DI - 45 minuter sedan

Inflationsförväntningar sjunker – träffar Riksbankens mål

De svenska inflationsförväntningarna faller tillbaka, enligt Kantar Prosperas stora undersökning. Enligt enkäten väntas inflationen nå Riksbankens mål på ett års sikt..

DI - 45 minuter sedan

Få använder avdraget som kan ge 15 procent ”rabatt” vid investeringar

Känner du till att det går att få skatteavdrag när man förvärvar andelar i ett mindre företag? Då är du en av få, enligt Nordea Private Bankings affärsjurist Rickard Krantz. – Sannolikt missar många det här avdraget i onödan, säger han..

DI - 1 timme sedan

Tre bedrägerimisstänkta efter Bravidas saltade fakturor

Tre personer är misstänkta för grovt bedrägeri sedan installationskoncernen Bravida under tre års tid överfakturerat Region Skåne. En av de misstänkta är anhållen, men kommer enligt åklagaren troligen att släppas efter förhör, rapporterar P4 Malmöhus..

DI - 1 timme sedan

USA-räntor upp efter Fed-besked

USA-räntorna handlas högre med tvååringen 8 punkter upp till 4,77 procent och tioåringen 5 punkter upp till 4,33 procent jämfört med svensk stängning på onsdagen, efter att ha handlat kraftigt ned efter att KPI-data för maj publicerades. Dollarn har återhämtat sig med dollarindex på 104,84..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.