DI > Ekonomi

Thursday, 13 June, 08:26

DI - 18 maj 24 kl. 15:44

Härmrån tömmer juvelbutik i Paris finkvarterBeväpnade rånare slog till mot lyxbutiken Harry Winston – ett av världens främsta juvelerarmärken – nära avenyn Champs Élysées i Paris..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Paris, Harry Winston, Champs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Härmrån, tömmer, juvelbutiki , Paris, finkvarter

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Eltel förlänger treårigt avtal med Telenor

Eltel har tecknat ett treårigt ramavtal med norska teleoperatören Telenor som avser fälttjänster med ett bedömt värde om 90-180 miljoner euro..

DI - 3 minuter sedan

Fem saker att ha koll på innan börsen öppnar

Stockholmsbörsen ser ut att öppna nedåt, morgonen efter det amerikanska räntebeskedet..

DI - 15 minuter sedan

Netel förlänger avtal med Telenor

Netel har tecknat ett förlängt treårigt ramavtal med norska Telenor med ett uppskattat värde på 0,9-1,2 miljarder norska kronor..

DI - 15 minuter sedan

SCB: Fler svenskar vill byta ut kronan

Fler svenskar än förra året vill ersätta kronan med euron, enligt en ny mätning från Statistiska centralbyrån (SCB) I majmätningen svarar 34,4 procent ja på frågan om de vill ersätta kronan med euron..

DI - 15 minuter sedan

Inflationsförväntningar sjunker – träffar Riksbankens mål

De svenska inflationsförväntningarna faller tillbaka, enligt Kantar Prosperas stora undersökning. Enligt enkäten väntas inflationen nå Riksbankens mål på ett års sikt..

DI - 15 minuter sedan

Få använder avdraget som kan ge 15 procent ”rabatt” vid investeringar

Känner du till att det går att få skatteavdrag när man förvärvar andelar i ett mindre företag? Då är du en av få, enligt Nordea Private Bankings affärsjurist Rickard Krantz. – Sannolikt missar många det här avdraget i onödan, säger han..

DI - 30 minuter sedan

Tre bedrägerimisstänkta efter Bravidas saltade fakturor

Tre personer är misstänkta för grovt bedrägeri sedan installationskoncernen Bravida under tre års tid överfakturerat Region Skåne. En av de misstänkta är anhållen, men kommer enligt åklagaren troligen att släppas efter förhör, rapporterar P4 Malmöhus..

DI - 30 minuter sedan

USA-räntor upp efter Fed-besked

USA-räntorna handlas högre med tvååringen 8 punkter upp till 4,77 procent och tioåringen 5 punkter upp till 4,33 procent jämfört med svensk stängning på onsdagen, efter att ha handlat kraftigt ned efter att KPI-data för maj publicerades. Dollarn har återhämtat sig med dollarindex på 104,84..

DI - 30 minuter sedan

Grönt ljus för Elon Musks rekordersättning

Elbilstillverkaren Teslas ägare har röstat för det omstridda tioåriga ersättningspaketet till vd Elon Musk värt 56 miljarder dollar (motsvarande 580 miljarder kronor), enligt medieuppgifter från preliminär rösträkning och ett inlägg på mikrobloggen X från vd:n själv..

DI - 45 minuter sedan

Devyser förlänger italienskt avtal

Devyser, som säljer diagnostiska lösningar och analystjänster till kliniska laboratorier, har tilldelats ett femårigt förlängningsavtal med regionen Toscana i Italien avseende tio av sina produkter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.