Sydsvenskan > Inrikes

Monday, 27 May, 15:20

Sydsvenskan - 20 apr 24 kl. 08:39

En del av Børsens vägg har rasat
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Børsens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En delav , Børsens, vägghar , rasat

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 minuter sedan

Medier: Egyptisk soldat dödad av Israel

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ljungbyheds flygplats är utan radar sedan januari

I början av året drog Luftfartsverket in tillståndet för radarskärmarna på åtta flygplatser i Sverige, varav Ljungbyhed är en. – Det är så dumt att det aldrig kommer hända, tänkte jag först, säger Peter Kallin, operativt ansvarig för flygtrafikledningen i Ljungbyhed..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Olsson: "Kommer kunna spela fotboll igen"

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Förbundet om överviktiga ryttare: ”Inga ridskolehästar ska ha ont i ryggen”

Svenska Ridsportförbundet avråder ridskolor från att ha viktgränser – samtidigt ska ingen ridskolehäst ha ont i ryggen. Hur resonerar förbundet i den uppmärksammade debatten om viktgränser? – Man behöver ta hänsyn till många parametrar, säger Johan Fyrberg, generalsekreterare för Svenska Ridsportförbundet..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Efter explosionerna i Kalmar: Skånska gasbussar tas ur drift

Sedan årsskiftet har tre gasdrivna bussar i Kalmar län exploderat. Som en försiktighetsåtgärd väljer Skånetrafiken nu att ställa av sina gasbussar..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Tuva, 20, drömmer om att få fira studenten – precis som alla andra

För många är studenten en tid full av förväntan på livet efter gymnasiet. Men för personer med funktionsnedsättning kan vägen till jobb och vidareutbildning vara tuff. Trots utsikterna ser ungdomarna fram emot en minnesvärd student – något föräldrarna kämpar för att ge dem..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Newgarden vann Indy 500 – Ericsson kraschade

För den förre segraren Marcus Ericsson tog det stopp redan i första kurvan. I stället vann Josef Newgarden det klassiska Indycarloppet Indy 500 för andra året i rad..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Hektiskt schema för Åberg – trots meniskskadan

Det är meniskproblem som har stört Ludvig Åberg i vår. Men med start nästa vecka planerar svensken att spela tre tävlingar på raken. – Nu är vi tillbaka på den ordinarie planen, säger mentorn Peter Hanson..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

90 procent av Malmös bilbränder utreds inte

Polisen lägger regelmässigt ned sina utredningar om bilbränder i Malmö. I den stora majoriteten av fallen inleds aldrig ens någon förundersökning, visar Sydsvenskans genomgång. – Jag förstår att det kan framstå som att polisen inte gör något, säger Nils Norling, Malmöpolisens presstalesperson..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.