Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 18 May, 13:52

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrottEn man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav. En anmälan om ringa narkotikabrott har upprättats.  .
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Skelleftehamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man misstänks för narkotikabrott
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 10 minuter sedan

Burström presenterad av ny klubb

Sedan tidigare har det varit klart att Niclas Burström inte fick förlängt med Skellefteå AIK. Backen har nu skrivit på för en ny klubb: tyska Schwenninger Wild Wings..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Förslag: Stopp för mobiler i klassrum

Mobiltelefoner förbjuds i klassrum och i grundskolan kan de omhändertas hela dagen. Förslaget ingår i en ny nationell plan för trygghet och studiero i skolan. – Elever ska inte hålla på med sina mobiltelefoner på lektionstid, säger utbildningsminister Anna Ekström (S)..

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Ny USA-stjärna klar för spel i Umeå

Stjärnan om flytten till Umeå: "Mitt bästa val som det ser ut i Europa just nu"..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Andreasson klar för SHL

Pontus Andreasson skrev på ett nytt kontrakt med Björklöven i början av denna säsong. Men det skulle bara gälla om laget tog steget upp till SHL. Det gjorde inte Löven, men det blir ändå SHL-spel för Andreasson..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Klart: Kvintett lämnar Björklöven

På måndagen blev det klart att Daniel Norbe lämnar Björklöven. På tisdagen meddelade klubben att ytterligare fem spelare inte blir kvar nästa säsong..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Livia, 17: Mobilförbud i klassen låter rimligt

Ett förbud mot mobiltelefoner i skolans klassrum föreslås nu av regeringen och samarbetspartierna. – Som tonåring vet jag inte hur mycket jag gillar det, men jag kan medge att det kan vara distraherande med mobilen, säger 17-årige Jack Eriksson..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Två nya covidfall – fortsatt minskning på iva

På tisdagen har ytterligare två bekräftade fall av covid-19 registrerats i Västerbottens län. Tisdagar är generellt en dag med få registrerade fall med anledning av logistiken kring testerna..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

"Alla älskar skogen - men vilket värde ger vi den?"

Älskar vi skogen måste vi ta hand om den, inte slösa den. I en värld med ett förändrat klimat är skogen kanske vårt största hopp. Det skriver Emma Lindqvist (MP), regionråd Region Västerbotten, Johan Asplund (MP), distriktsordförande MP Västerbotten, Zacharias Tjäder (MP), Region Västerbotten och Hans Brettschneider (MP), Region Västerbotten..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Landslagstrupp utan flera TTG-stjärnor

Elva debutanter finns med i den senaste damlandslagstruppen. Men tre "givna" stjärnor från Thorengruppen saknas..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

"Vattenskoterbana är dåligt för miljön och dåligt för Lyckseleborna"

Vi måste alla ta steg för ett bättre klimat – och låt Lycksele bli en tyst och fridfull plats, skriver dagens insändarskribent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.