PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 25 July, 18:41

PrivataAffärer - 21 jun 21 kl. 08:41

Här är måndagens köprekarPareto Securities höjer sin rekommendation för Atlas Copco till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 520 från 510 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 520,60 kr i fredags. Danske Bank Markets höjer riktkursen för Axfood till 260 kr från 245 kr.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Securities, Atlas Copco, Bank Markets, Axfood, PLX, Stora Enso, Helsingfors, Kesko, Arjo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är måndagens, köprekar

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - I förrgår: 15:37

Stora skillnader i ersättning vid cykelstöld

Sommar och cyklar hör ihop. Tyvärr också cykelstölder. Men du får ersättning om du har en hemförsäkring.

PrivataAffärer - I förrgår: 12:07

De flesta bolån är under två miljoner

Villapriserna har stigit med 20 procent de senaste 12 månaderna och genomsnittsvillan i Sverige kostar knappt 4,5 miljoner kr, enligt Svensk Mäklarstatistik. Men bolånen är långt ifrån snittpriset. Enligt SBAB:s bolåne- och sparundersökning har drygt 70 procent av alla bostadsägare bolån på mindre än två miljoner kr.

PrivataAffärer - I förrgår: 11:13

Köp Astra och Trelleborg

Bankerna och analysen har kommit med en rad rekommendationer i dag. Här är några av dem: Astra Zeneca SEB Equities höjer riktkursen för Astra Zeneca till 1.110 kronor från 985 kronor.

PrivataAffärer - I förrgår: 09:01

Tuff vecka för portföljen

Betsson levererade ett rörelsereultat på 383 miljoner kr. Det var i övre delen av det tidigare kommunicerade intervallet 375-385 miljoner kr och innebär ett lyft på 76 procent i årstakt. Bakom lönsamhetsökningen står en högre sportboksmarginal i kombination med att kvartalet innehöll en större andel sport med både EM och Copa America, där Betsson var huvudsponsor.

PrivataAffärer - I förrgår: 08:35

Skogsjätten bättre än väntat

Skogsbolaget SCA:s ebitda-resultat blev 2.260 miljoner kronor för det andra kvartalet 2021. Analytikerna hade i genomsnitt räknat med ett ebitda-resultat på 1.

PrivataAffärer - I förrgår: 08:27

Norge lyfte Bilias resultat

Bilåterförsäljaren Bilia redovisar ett operativt rörelseresultat på 574 miljoner kronor i det andra kvartalet 2021 (335). Den operativa rörelsemarginalen blev 6,1 procent (5,0). Kvartalets rörelseresultat uppgick till 541 miljoner kronor (293).

PrivataAffärer - I förrgår: 08:03

3,7 miljarder i vinst för Danske Bank

Danske Banks resultat före skatt blev 3.747 miljoner danska kronor i det andra kvartalet 2021. Ett genomsnitt av fem analytikerprognoser, som Infront sammanställt efter Danske Banks preliminära resultatbesked den 8 juli, var ett resultat före skatt på 3.

PrivataAffärer - I förrgår: 07:59

Mycket starkt kvartal av Skanska

Byggbolaget Skanskas rörelseresultat blev 2.338 miljoner kronor i det andra kvartalet 2021. Väntat var 1.

PrivataAffärer - I förrgår: 05:29

OS ökar intresset för Japanfonder

I dag invigs tidernas dyraste OS. 132 miljarder kr var kalkylen i december. Men av de beräknade turistintäkterna beräknas runt 30 miljarder kr försvinna när spelen hålls utan publik.

PrivataAffärer - 22 jul 21 kl. 16:25

Många brf-ägare har dålig koll på ekonomin

Det finns knappt 990 000 bostadsrätter i Sverige. Trots att föreningens ekonomi helt styr avgiften är det många som inte har koll på ekonomin. Enligt Bostadsrättsrapporten, som bygger på en enkät till drygt 1 000 bostadsrättsinnehavare, nästan varannan bostadsrättsinnehavare dålig koll.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.