SvD > Kultur

Thursday, 25 July, 12:10

SvD - 03 apr 24 kl. 10:02

Malin Stenbäcks ilska mot Amir i Bachelorette efter brösthånetDeltagaren Amirs kommentar ”Vilka jävla tuttar” om en kvinna i produktionen kring årets Bachelorette har väckt kritik. SvD svarar på tre frågor om den uppmärksammade ordväxlingen i programmet..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Stenbäcks, Amir, Bachelorette, Amirs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malin, Stenbäcks, ilskamot , Amiri , Bacheloretteefter , brösthånet

Fler nyheter från SvD

SvD - 4 timmar sedan

Lesbisk boom på topplistorna

Det pågår en sapfisk sommar – låtar om kvinnor som älskar kvinnor är en av årets stora trender inom musikvärlden.Musikjournalisten Tina Mehrafzoon kopplar vågen till ett öppnare klimat, inte minst på sociala medier.– Artister vågar visa alla sina nyanser, säger hon..

SvD - Igår: 16:50

Skärmtid kan liknas vid mat – i stället för godis

Är generationen som vill att allt ska gå snabbare och snabbare förlorad? Kanske handlar det inte om tempot, utan om vad vi fyller tiden med. – Att ibland höja hastigheten kan vara användbart, menar psykologen Siri Helle..

SvD - I förrgår: 00:15

Bildningstest: Tar du sportmetaforer-guld?

Sommar-OS invigs i Paris i veckan och det är dags att testa dina kunskaper om sportuttryck. Bollen ligger hos dig – stupa inte på mållinjen!.

SvD - I förrgår: 19:54

Sverige borde vägra bygga turistparadis

Också i Sverige kan lokalbefolkningen stämma in i spanjorernas uppmaning till turisterna att ”åka hem”. Ann Heberlein blir oväntat ilsken när danskar och tyskar stormar skånska köpcenter och livsmedelsbutiker med stark valuta på fickan. .

SvD - 20 jul 24 kl. 16:56

Kultfilmen som ruinerade Sven-Ingvars

I slutet av 1960-talet stod Sven-Ingvars på toppen av sin karriär och drabbades av hybris. Nästa naturliga steg i karriären var att själva finansiera en långfilm – men allt slutade i katastrof. .

SvD - 20 jul 24 kl. 14:57

Eva Swartz Grimaldi är död

SvD - 20 jul 24 kl. 07:00

”Öppen för mycket – men där gick en gräns”

Pengar är den röda tråden i Agri Ismaïls hyllade debutroman ”Hyper”. SvD:s Essy Klingberg möter honom för ett samtal om finansvärldens dragningskraft – och vad som oroar honom ännu mer än pengar..

SvD - 19 jul 24 kl. 20:01

”Jag ka?nner benen ge vika och jag faller ihop”

Den 12 augusti 2022 utsattes författaren Salman Rushdie för ett knivangrepp som närapå kostade honom livet. SvD Kultur publicerar ett utdrag ur hans personliga skildring ”Kniv. Tankar efter ett mordförsök”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.