Sydsvenskan > Opinion

Monday, 22 April, 17:00

Sydsvenskan - 03 apr 24 kl. 03:31

Kaos på E4: Köer lossnar – och nya bildasTrafikanter som sitter fast i långa köer efter snö- och halkkaoset på E4 mellan Jönköping och Huskvarna får räkna med att övernatta i sina fordon. Under natten började köerna röra på sig på en del ställen, medan nya avåkningar ställde till det på andra..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
E4, Jönköping, Huskvarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaospå E4 , Köer, lossnaroch nya , bildas

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Konsertkollen: Fred Armisen skämtar och spelar i Köpenhamn

Komikern och musikern Fred Armisen till Köpenhamn. Och Albin Lee Meldau till Malmö arena. Dygnet Runt hjälper dig hålla koll på de senaste konsertnyheterna i Skåne och Danmark..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Man i 60-årsåldern svårt skadad i explosion

Något detonerade i ett trapphus i Helsingborg vid 13.45- tiden på måndagen. En man i 60-årsåldern fördes med ambulans till sjukhus och är allvarligt skadad, enligt region Skåne..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tvingas OS-kvala i Saudi – annars hotar dryga böter

Saudiarabiens nya bordtennissatsning kan avgöra vilka svenskar som får åka till OS i Paris. Stjärnorna riskerar både böter och missade rankningspoäng om de inte vill tävla i landet med bristande mänskliga rättigheter. – Det är fullt rimligt att ifrågasätta, säger Anton Källberg..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Man blev kidnappad och misshandlades i Bokskogen

Mannen hade skulder hos en bekant med ett kriminellt förflutet. När han inte kunde betala tillbaka blev han mitt i natten bortförd av tre män. I Bokskogen misshandlade de och mordhotade honom.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Sylvegårds succéresa med laget från Astrid Lindgrens stad: ”Jag var ett oskrivet kort”

2020 jobbade Hampus Sylvegård som elektriker och var assisterande tränare för Malmö Redhawks U16-lag. Han drömde om att kunna livnära sig på hockeyn. I helgen lotsade 27-åringen Vimmerby till allsvenskan.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Stor avspärrning efter bomblarm – visade sig vara ofarlig termos

Polisen spärrade under förmiddagen av Klostergatan och Bantorget i Lund sedan ett misstänkt farligt föremål påträffats. Efter en par timmars arbete kunde polisen konstatera att föremålet var ofarligt..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Bombskyddet klara i Lund: Föremålet var en ofarlig termos

Polisen har spärrat av Klostergatan och Bantorget i Lund efter att ett misstänkt farligt föremål påträffats. Efter en timmes arbete kunde polisen konstatera att föremålet var ofarligt..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Kärva tider för Lunds bussresenärer om stadskärnan görs om

Lundaborna måste få möjlighet att säja sitt innan planen klubbas. Det skriver ett antal Lundabor inför veckans kommunfullmäktige där planerna för Lunds framtida stadskärna ska behandlas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.