SvD > Nyheter

Monday, 22 April, 17:04

SvD - 03 apr 24 kl. 02:28

Han blir premiärminister i Senegal
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Senegal

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir premiärministeri , Senegal

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Striden om USA:s globala roll efter Ukrainastödet

Ett nytt stödpaket till Ukraina har till slut klubbats. Men den underliggande konflikten består – striden om vilken roll USA ska spela i världen. .

SvD - 15 minuter sedan

EU kan stänga Tiktok Lite

SvD - 30 minuter sedan

”Dagens sjukregler är väl avvägda”

Tidsgränserna i sjukförsäkringen måste hjälpa, snarare än stjälpa den sjukskrivne. Vi bör inte återgå till ett system som inte fungerade, skriver Peter Hellberg, Unionen, i en replik. .

SvD - 45 minuter sedan

Regeringen överväger nya skattesänkningar

Finansdepartementet skickar ut flera nya skatteförslag på remiss inför höstens budget.Bland annat ett nytt jobbskatteavdrag för 8,1 miljarder kronor och sänkt skatt på pension..

SvD - 1 timme sedan

Ointresset för Operans behov ger déjà vu

Det skiljer 8,5 miljoner kronor mellan två olika förslag till hur Kungliga Operan ska byggas om. Fastighetsverkets budgetvariant löser inte husets stora problem..

SvD - 2 timmar sedan

Vimmerbys saga och Djurgårdens mardröm

Sista chansen för Djurgården – annars väntar Vimmerby nästa säsong i allsvenskan. Att den lilla klubben från Astrid Lindgrens värld tagit klivet upp till ishockeyns finrum är en saga som tar fram det bästa i idrotten..

SvD - 4 timmar sedan

Sunak: Ingenting kan stoppa Rwandaflygen

Nu kan ingenting stoppa den kontroversiella satsningen med migrantflyg till Rwanda, enligt Storbritanniens premiärminister Rishi Sunak. De första planen ska lyfta redan i sommar..

SvD - 2 timmar sedan

Till slut kom verkligheten ikapp Lars Wingefors

När koncernen Embracer avvecklas på börsen markeras det definitiva slutet av en era av låga räntor och stora förhoppningar. Att aktien rusar visar att det borde hänt tidigare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.