News55 > Nyheter

Monday, 02 August, 08:45

News55 - 21 jun 21 kl. 04:04

Hongkongtidning hotas stängas nerProdemokratiska tidningen Apple Daily i Hongkong kommer att stängas ner inom ett par dagar. Det uppger en rådgivare till tidningens ägare, mediemogulen Jimmy Lai, som sedan i fjol sitter fängslad. Myndigheterna har frusit tidningens tillgångar och styre. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Apple Daily, Hongkong, Jimmy Lai

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hongkongtidning, hotas, stängas, ner

Fler nyheter från News55

News55 - 9 timmar sedan

Två män anhållna efter mordförsök i Halmstad

Två män har anhållits misstänkta för mordförsök i Halmstad. En man i 40-årsåldern misshandlades svårt med kniv på söndagskvällen. Enligt polisen skedde misshandeln utomhus och gärningsmannen sprang sedan från platsen.

News55 - 15 minuter sedan

Nina Dano gör OS-debut mot Ungern

Hon har hittills tålmodigt fått se matcherna från sidan. Men i sista gruppspelsmatchen mot Ungern gör den svenska högernian Nina Dano OS-debut, meddelar handbollslandslaget. Mittsexan Linn Blohm, som spelat mycket under de första fyra matcherna, vilas i….

News55 - 15 minuter sedan

Nunnekloster och turister evakueras i Italien

De svåra bränderna rasar vidare i värmeböljans Sydeuropa. Minst fem personer har skadats i den italienska turistorten Pescara vid Adriatiska havet, efter att lågorna slukat ett naturreservat med stora pinjeskogar nära en populär strand. Bland de skadade….

News55 - 15 minuter sedan

SOK: Regelbrottet är vårt ansvar

Diskusstjärnorna Daniel Ståhl och Simon Pettersson bröt mot coronareglerna när de såg en svensk handbollsmatch i OS på plats. SOK tar på sig misstaget. – Daniel och Simon gjorde inget fel.

News55 - 30 minuter sedan

Ernst: Bästa knepet för att hålla glöden vid liv

Att hålla glöden vid liv i långa äktenskap är inte det lättaste. Men folkkäre programledaren Ernst Kirchsteiger har efter 44 år en del knep att lära ut. Det skriver Nöjeslivet..

News55 - 30 minuter sedan

Tv-stjärna dog under inspelning

Skådespelare som medverkat i flera stora såpoperor kollapsade under filminspelning. Det rapporterar Aftonbladet..

News55 - 30 minuter sedan

“Aliana” hålls fången i Mellanöstern

19-åriga Aliana sitter sedan 2,5 år fast i föräldrarnas hemland i Mellanöstern mot sin vilja. Hon har flytt familjens våld och inskränkningar och lever gömd, men ambassaden lyckas inte få hem henne till Sverige. – Jag uppmanas att gå hem till pappa, men….

News55 - 4 timmar sedan

Försvunnen 90-åring hittad i trädgård

En 90-årig kvinna försvann från ett äldreboende i Nyhamnsläge i skånska Höganäs på söndagskvällen. Tidigt på måndagsmorgonen fick polisen ett telefonsamtal om att en person hittat henne i sin trädgård. Kvinnan var både vaken och talbar, och undersöktes….

News55 - 45 minuter sedan

Lagen otillräcklig för att hjälpa bortförda

Sverige har de senaste åren skärpt lagstiftningen för att motverka hedersvåld och bortförande av barn för tvångsäktenskap. Men internationell lagstiftning gör det svårt att både utfärda straff och förhindra bortgifte när barn redan är ute ur landet. Sed….

News55 - 45 minuter sedan

Seglingstävlingar flyttas – blåser för lite

Måndagens seglingstävlingar i OS i Tokyo flyttas fram. Det är för svag vind, så därför flyttas tävlingarna till tisdagen, meddelar internationella seglingsförbundet på Twitter. Därmed får bland annat svenskarna Anton Dahlberg/Fredrik Bergström och Olivi….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.