SvD > Ekonomi

Thursday, 29 July, 23:31

SvD - 20 jun 21 kl. 17:26

Bolund: Oacceptabelt att vi har avfallsgangstersBrinnande sopor. Nedmalda batterier. Giftig lera. Miljöskandalerna ha duggat tätt senaste året. Men vem ska ta hand om avfallet efteråt?
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bolund, Oacceptabeltatt vi har , avfallsgangsters

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Spelbolag skakas av nya trakasserier

Nya avslöjanden om sexuella trakasserier inom spelbranschen fick spelutvecklaren Activision Blizzards aktie att rasa. Avslöjandena är bara ett i raden – men utvecklingen i branschen går åt rätt håll, säger experter till SvD..

SvD - 3 timmar sedan

Klarnas vd backar från sitt påstående

Tidigare i veckan drabbades Klarnas kunder av dubbeldebiteringar. Till en början skrev Klarna att Bankgirot var delansvarig för problemet, men vd backar nu från påståendet..

SvD - 3 timmar sedan

Forskare tror inte på hämmad klimatomställning

Branscher har varnat för att den befarade cementbristen kommer att hämma klimatomställningen i Sverige. Men påståendet ifrågasätts av forskare.– Man skulle kunna se det som att det här snarare kan snabba på klimatomställningen, säger Tove Malmqvist Stigell, hållbarhetsforskare på KTH..

SvD - 10 timmar sedan

Eneroth om Cementa: Snabb lösning viktig

Det blir stora problem om produktionen av cement från Cementa i Slite på Gotland faller bort, säger infrastrukturminister Tomas Eneroth (S).Inte minst för möjligheterna att genomföra de många stora infrastrukturprojekt som är på gång..

SvD - 13 timmar sedan

Svensk BNP fortsätter att stiga

SvD - 14 timmar sedan

Uppåt på börsen

SvD - 14 timmar sedan

Airbus räknar med fler leveranser

SvD - 15 timmar sedan

Nokia höjer prognoser

SvD - Igår: 22:32

Stor förvirring hos Klarnas kunder

Ett oklart informationsmejl från Klarna spär på förvirringen hos många kunder som kan ha blivit dubbelfakturerade. .

SvD - Igår: 22:30

Feriejobb – högre lön på krogen än kommunen

Det är på krogen eller på Gröna Lund som sommarjobben ger bäst lön. Och det är äldre ungdomar som är vinnarna. Lägst ersättning får feriejobbande ungdomar i Luleå kommun.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.