NSD > Nyheter

Saturday, 13 April, 09:26

NSD - 05 mar 24 kl. 15:40

Äldre dam får fängelse för att ha slitit polis i håretDet är i samband med en nykterhetskontroll utanför systembolaget i Gällivare som den äldre kvinnan blir stoppad av polis. Kvinnan, som inte är intresserad att följa med till stationen, sätter sig på tvären och rycker en kvinnlig polis i håret. Nu tvingas hon sitta av ett fängelsestraff..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Gällivare

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äldre, damfår , fängelseför att ha , slitit, polis, i håret

Fler nyheter från NSD

NSD - 30 minuter sedan

Kan vara sista helgen för isvägen i stan

Slutet kommer närmre och närmre för varje regndroppe som faller. Isvägen förvandlas mer och mer till en plaskdamm. "Får jag gissa tar vi in landgångarna någon gång under nästa vecka" säger arbetsledare Andreas Fagervall..

NSD - 30 minuter sedan

Körde 150 kilometer i timmen på 80-väg

En man i 20-åråldern stoppades natten mot lördagen i höjd med Södra Gäddvik,.

NSD - 45 minuter sedan

Taxikund vägrade betala notan – hotade chauffören

En man i Luleå åkte taxi under natten mot lördagen, men blev hotfull när han skulle betala notan. Taxichauffören ringde polisen..

NSD - 1 timme sedan

"Industrin formligen sväljer folk utan att tugga"

Jag sitter med kaffekoppen i handen och har just vaknat. På morgonnyheterna debatterar en politiker från Lidingö med en från Malmö. Hur har miljarden som Lidingös kommun gett till Malmö kunnat gå till en staty och en skejtpark när den skulle gå till att rädda Malmö från ruinens brant?.

NSD - 1 timme sedan

De tog priset på föreningsgalan

Konfettin och jublen haglade när kommunen bjöd in till Föreningarnas fest. Några som gladdes lite extra var gänget i Överkalix riksteaterförening som under galan fick ta emot priset för Årets förening..

NSD - 2 timmar sedan

"När jag tittar på honom påminner det om allt han har lärt mig"

Varje gång Faith Ikidi Michael tar upp telefonen får hon en påminnelse. "När jag tittar på honom påminner det om allt han har lärt mig", säger hon..

NSD - 20 timmar sedan

Yrkar på flera års fängelse efter sprängmedelsfyndet

Åklagare Rickard Finnberg yrkar på fleråriga fängelsestraff för de båda män som misstänkts för synnerligen grovt brott efter att elva ton sprängmedel påträffats på en fastighet i Haparanda..

NSD - 20 timmar sedan

Ryssland har flyttat cirka 60 bombplan – till nordkalotten

Flera ryska stridsflygplan har flyttats till en bas nära den finska och norska gränsen på Kolahalvön, rapporterar norska NRK..

NSD - 3 timmar sedan

Vi har sex med andra – härligt och svårt på samma gång

Veckans frågeställare har levt i traditionella relationer tidigare men har sedan några år valt en icke-monogam livsstil. Nu lever hen tillsammans med en partner, men de har sinsemellan bestämt att de är fria att träffa andra för att ha sex. NSD:s relationscoach Nicke Nordmark ger följande råd: Ställ väldigt ingående och detaljerade frågor..

NSD - 3 timmar sedan

Malmbanans problem visar behovet av investeringar

Nu går jobb förlorade på grund av investeringar som borde gjorts för åratal sen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.