SvD > Kultur

Saturday, 13 April, 02:38

SvD - 05 mar 24 kl. 14:00

Förra gången framtiden var mörkJag föddes in i en mörk framtid. Men med min fars hjälp och lite ryskt bombsplitter lyckades jag övervinna krigspaniken. Nu är den mörka framtiden tillbaka..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förra gången, framtidenvar , mörk

Fler nyheter från SvD

SvD - 12 timmar sedan

”Skulle hellre dö än att leva så igen”

Hon förutspådde att hon skulle drabbas av en ålderskris om hon fortfarande kallades Little Jinder när hon fyllt 36. Nu är hon där – ålderskrisen uteblev, men andra problem har dykt upp. .

SvD - 15 timmar sedan

Snart kan alla gå runt med dubbla könsorgan

Är det ett smart pr-trick att skriva rappakalja? Och riskerar vi att tvingas gå runt med tio tusen tyska könsorgan om den nya könslagen går igenom? Johannes Klenell reder ut och klargör..

SvD - 18 timmar sedan

Taylor Swifts musik tillbaka på Tiktok

Trots konflikten mellan hennes skivbolag och appen – nu är flera av Taylor Swifts låtar tillbaka på Tiktok..

SvD - I förrgår: 00:15

Hur sann kan en dokumentär bli?

En meta-dokumentär om dokumentärer och en snackis om tomatodling och livsmedelsföretag. SvD:s Alexander Dominici guidar till nya poddar. .

SvD - I förrgår: 19:54

Därför saknas lego nu i ordlistan

Lego, keso och permobil. Det är några ord som på senare år har försvunnit ur våra svenska ordböcker och lexikon, till följd av påtryckningar från varumärkesinnehavare. Det avslöjar Språktidningen i sitt senaste nummer.

SvD - I förrgår: 10:59

EBU: Sluta attackera Eurovisionartisterna

Med en månad kvar till Eurovision Song Contest i Malmö sätter arrangören EBU ner foten: sluta hota och attackera artisterna.Israels artist uppges ha fått ta emot dödshot.”Det är oacceptabelt och fullkomligt missriktat”, skriver EBU i ett uttalande..

SvD - I förrgår: 07:05

Då kommer Bridget Jones fjärde film

SvD - 09 apr 24 kl. 19:53

Världens dyraste serietidning såld

En originalutgåva av serietidningen som introducerade Stålmannen för världen har klubbats på auktion. Priset landade på 6 miljoner dollar, motsvarande 64 miljoner kronor..

SvD - 16 mar 19 kl. 11:00

Klarar du svenskarnas mest felstavade ord?

Några ord sätter ständiga käppar i hjulet för oss, enligt Språkrådet. Här är de vardagliga svenska ord som oftast blir felstavade, samt ytterligare några kluringar. Testa ditt skriftspråk – prickar du in de rätt stavade alternativen?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.