Sydsvenskan > Inrikes

Monday, 22 April, 18:17

Sydsvenskan - 05 mar 24 kl. 14:00

Bildextra: OS-affischerna genom historienAffischen fr rets spel i Paris r den mest unika hittills. Hr r hur de har sett ut tidigare r frn den allra frsta officiella postern Stockholm 1912 till den senaste i Tokyo ver 100 r senare..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bildextra, OS-affischernagenom , historien

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Roligt och vasst från Fontaines D.C.

Gabriel Zetterström lyssnar, silar och sållar i utbudet. Varje vecka läggs ett nytt spår till årets bästa Spotifylista..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Skänninge får inte bli det nya normala.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Larmen: Ukraina är på väg att förlora kriget

Hjälpen dröjde länge – nu befaras Ukrainas försvar vara på väg att brista. Amerikanskt miljardstöd kan snart vara på väg, efter månader av långbänk i kongressen. Men de ryska invasionsstyrkorna har tagit initiativet och det larmas från flera håll om att Ukraina kan komma att förlora kriget..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Rapport: Inga bevis för anklagelser mot Unrwa

Israel har fortfarande inte presenterat några bevis för anklagelserna gentemot FN:s hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Här tas leken på största allvar

Med över ett decenniums erfarenhet och nästan en miljon i budget planerar Johanna Lisberg Jensen och hennes kollegor utställningar för de yngsta. En utmaning är att väcka läslusten hos barn, vars referenser lika gärna kan komma från Star Wars och Minecraft som från Astrid Lindgren..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Kritiserad skola nu godkänd

I höstas fick Linneaskolan i Lomma omfattande kritik sedan Skolinspektionen gjort en kvalitetsgranskning. Nu får skolan grönt ljus sedan efter att ha vidtagit åtgärder för att förbättra situationen..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Wretsell hoppar av från Folklistan

Vellingepolitikern Håkan Wretsell var en av politikerna som presenterades som nystartade Folklistans kandidater inför EU-valet. Nu väljer han att hoppa av..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Resursteam heder: ”Vi måste synliggöra problematiken”

Resursteam heder stöttar Malmöbor som utsätts för hedersförtryck och utbildar bland annat förskole- och skolpersonal om hedersproblematik. Och alla som jobbar i Malmö stad kan ta del av deras webbaserade utbildning. – Vi har sett att många har tagit del av den, säger Selma som jobbar på Resursteam heder..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Klostergatan avspärrad: Misstänkt farligt föremål

Polisen har spärrat av Klostergatan i Lund efter att ett misstänkt farligt föremål påträffats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.