Expressen > Kultur

Saturday, 13 April, 03:28

Expressen - 05 mar 24 kl. 14:00

Därför är Zelenskyj som Donald TrumpI en ny bok skildras Ukrainakrigets inledande faser genom presidenten Volodymyr Zelenskyj.Victor Malm fascineras av den närgångna och välgjorda berättelsen i Simon Schusters ”Spelaren”..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Zelenskyj, Donald Trump, Ukrainakrigets, Volodymyr Zelenskyj, Malm, Simon Schusters

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför är Zelenskyjsom , Donald, Trump

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 9 timmar sedan

Ingen plats är trygg i gängkrigens Sverige

Vad ska alla mammor till döda barn göra? När inte ens en pappa som säger ifrån får leva.Anna Gullberg vill bara skrika när hon tänker på Adriana, tolv, Elias, 15, och Mikael, 39, och gängvåldet – en kuslig kopia av det hon såg under crackepidemin i USA..

Expressen - 13 timmar sedan

Det mesta skiter sig – till ingens förvåning

En roman om konstnärlig förhöjning har sin egen inbyggda och hårda måttstock. Johan Klingborg drabbas inte av Malin Ullgrens debutroman ”Förhöjningen”..

Expressen - 21 timmar sedan

Tänk att pärleporten skulle ligga i Huddinge

Tjock, komplex och beroendeframkallande. På Peniel african serveras mustiga soppor och västafrikanska specialiteter.Valerie Kyeyune Backström ber snällt om att få ta med sig resterna hem..

Expressen - 21 timmar sedan

Jinder är olyckligt kär i sin dagbok på Skunk

En doft av Comme des Garçons, ett nikotinrus och en replik om att ”hata Paris”.Anna Hellsten hittar en svensk romantisk klassiker i Little Jinders nya album..

Expressen - Igår: 19:00

Den enda som vill ligga med mig är Arne, 78

Tinderdejting handlar om att aspirera på något bättre än en själv. Nåt man aldrig får.Anna Gullberg avvärjer sexinviter från Arne, 78, och tröstar sig med att skratta åt Peter Magnussons misslyckade dejtingliv..

Expressen - Igår: 13:10

Jag får en smocka av Mühlrads klarinett

Stjärnskottet Jacob Mühlrad har haft urpremiär för sin klarinettkonsert på Berwaldhallen.Axel Englund dras in i musikens virvlar och får till slut en fortissimosmocka..

Expressen - Igår: 06:15

Det går att räkna mammans rynkor

Efter moderns död hittade Stefan Johansson inspiration i ljuset.Hanna Brager fångas i en magisk bildvärld på Thielska galleriet..

Expressen - Igår: 06:15

Därför avskyr tyskarna den här boken om DDR

Katja Hoyers bok ”DDR bortom muren” har fått kritik för att skönmåla Östtyskland.Nina Lekander läser om förtryck och övervakning men också om en strävan efter jämlikhet..

Expressen - I förrgår: 10:00

Bohlin talar som ett levande sudoku

Ministern i civilt försvar Carl-Oskar Bohlin har uppmärksammats för sitt högstämda vis att uttrycka sig.Kristin Lundell hittar äntligen ett användningsområde för AI-verktyget..

Expressen - I förrgår: 06:15

En queer Shakespeare lämnar mig med en suck

Tova Gerge har det queera som utgångspunkt när hon tolkar Shakespeares ”Sonetter”.Magnus Florin bevittnar ett passionerat möte med 1600-talets stora dramatiker som älskare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.