Sydsvenskan > Inrikes

Monday, 22 April, 17:27

Sydsvenskan - 05 mar 24 kl. 13:21

Lag om visitationszoner ska inte tidbegränsasDen nya lagen om visitationszoner kommer inte att tidbegränsas, som Lagrådet ville. Däremot ska lagen utvärderas efter tre år och då finns en möjlighet att dra tillbaka den om bristerna är för stora..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Lagrådet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lagom , visitationszonerska inte , tidbegränsas

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Skänninge får inte bli det nya normala.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Larmen: Ukraina är på väg att förlora kriget

Hjälpen dröjde länge – nu befaras Ukrainas försvar vara på väg att brista. Amerikanskt miljardstöd kan snart vara på väg, efter månader av långbänk i kongressen. Men de ryska invasionsstyrkorna har tagit initiativet och det larmas från flera håll om att Ukraina kan komma att förlora kriget..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Rapport: Inga bevis för anklagelser mot Unrwa

Israel har fortfarande inte presenterat några bevis för anklagelserna gentemot FN:s hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Här tas leken på största allvar

Med över ett decenniums erfarenhet och nästan en miljon i budget planerar Johanna Lisberg Jensen och hennes kollegor utställningar för de yngsta. En utmaning är att väcka läslusten hos barn, vars referenser lika gärna kan komma från Star Wars och Minecraft som från Astrid Lindgren..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Kritiserad skola nu godkänd

I höstas fick Linneaskolan i Lomma omfattande kritik sedan Skolinspektionen gjort en kvalitetsgranskning. Nu får skolan grönt ljus sedan efter att ha vidtagit åtgärder för att förbättra situationen..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Wretsell hoppar av från Folklistan

Vellingepolitikern Håkan Wretsell var en av politikerna som presenterades som nystartade Folklistans kandidater inför EU-valet. Nu väljer han att hoppa av..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Resursteam heder: ”Vi måste synliggöra problematiken”

Resursteam heder stöttar Malmöbor som utsätts för hedersförtryck och utbildar bland annat förskole- och skolpersonal om hedersproblematik. Och alla som jobbar i Malmö stad kan ta del av deras webbaserade utbildning. – Vi har sett att många har tagit del av den, säger Selma som jobbar på Resursteam heder..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Klostergatan avspärrad: Misstänkt farligt föremål

Polisen har spärrat av Klostergatan i Lund efter att ett misstänkt farligt föremål påträffats..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Förslaget: Kungliga Operan stängs i fem år

Operan i Stockholm stänger för renovering den 1 juli 2026 och håller stängt i fem år. – Läget för operabyggnaden är akut, säger Max Elger, generaldirektör för SFV. Renoveringen beräknas kosta 3,1 miljarder kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.