DalaDemokraten > Nyheter

Friday, 19 April, 16:38

DalaDemokraten - 04 mar 24 kl. 07:50

Det stora haveriet: Vi undrar alla - SJ vart är ni på väg?Jag såg en gång ett husvagnsekipage tappa ena hjulet, den havererade vagnen sladdade sedan mot broräcket och ena halvan av vagnen drogs bort som hade det varit en gardin. Den studsade ut igen där de mötte en annan husvagnskombination. Det påminde om någon slags duell. Båda vagnarnas överbyggnader grep tag i varandra och slets loss. Kvar på bilarnas dragkrokar hängde två avskalade och obrukbara chassin..
Läs mer på DalaDemokraten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det stora haverietVi , undraralla SJ vart är , ni på väg

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 30 minuter sedan

Misstänks ha sålt tramadol till Molly - nu åtalas ung man

En ung man åtalas vid tingsrätten i Falun för att ha orsakat 14-åriga Mollys död i Falun, i slutet av februari förra året..

DalaDemokraten - 2 timmar sedan

Falubutik mottog historiskt pris

En av Faluns närbutiker har anledning att fira. När den kedja de tillhör häromdagen genomförde ett arrangemang var falubutiken den första som mottog ett nyinstiftat pris..

DalaDemokraten - 6 timmar sedan

Åtalas för tröjrån vid Knutpunkten

En pojke åtalas vid tingsrätten i Falun misstänkt för rån, försök till utpressning och övergrepp i rättssak. Händelsen tog sin början vid Knutpunkten i centrala Falun, när den åtalade rånade en annan pojke på hans tröja..

DalaDemokraten - 6 timmar sedan

Anna Kinberg Batra – smartast i klassen

DalaDemokraten - 9 timmar sedan

Skarp kritik mot djurhållare efter oanmäld kontroll

En djurhållare i en siljanskommun får skarp kritik av Länsstyrelsen Dalarna, sedan en oanmäld djurskyddskontroll gjordes för några veckor sedan..

DalaDemokraten - 12 timmar sedan

Män försöker köpa sexuella tjänster på Tarikas salong: ”Respektlöst”

Tarika Klinkeson som driver Relax Thai Massage i Falun har flera gånger varit med om att manliga kunder försöker köpa sexuella tjänster. Och en del accepterar inte ett nej. – Då säger jag att jag kommer att ringa polisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.