DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 03:21

DI - 03 mar 24 kl. 21:09

Vändning i korten efter kursrasetServicetjänstbolaget Coor har en tuff tid bakom sig på börsen. Ett förlorat storkontrakt, flera nya kontrakt och inflation har tyngt lönsamheten. Vändningen kan dock vara nära och om lönsamheten förbättras finns det goda chanser att värderingen lyfter. För den långsiktiga är det därför läge att börja doppa tårna igen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Coor

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vändningi , kortenefter , kursraset

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

”Tiktokförbudet är ett enormt bakslag för Kina”

NEW YORK. USA:s representanthus har röstat ja till att skicka 1.000 miljarder kronor i militärt bistånd till Ukraina, Israel och Taiwan – samt förbjuda den populära videoplattformen Tiktok.

DI - 4 timmar sedan

”Ett enormt nederlag för Tiktok”

USA:s representanthus har röstat ja till att skicka 1.000 miljarder kronor i militärt bistånd till Ukraina, Israel och Taiwan – samt förbjuda den populära videoplattformen Tiktok.  Beslutet är ett enormt nederlag för Tiktok-ägaren Bytedance, som enligt politikerna har nära kopplingar till Kinas regim och därmed utgör ett nationellt säkerhetshot..

DI - 6 timmar sedan

Historiskt Tiktok-förbud rycker närmare

Den sociala plattformen Tiktok kan förbjudas i USA – om inte den kinesiska ägaren säljer sin andel.  Det står klart efter lördagens uppgörelse i representanthuset.  .

DI - 7 timmar sedan

USA:s representanthus godkänner Ukrainapaket

Representanthuset i USA har röstat igenom ett stöd på runt 60 miljarder dollar (ungefär 655 miljarder kronor) till Ukraina..

DI - 8 timmar sedan

Ordföranden petas efter ekobrottshärvan

Anders Ökvist tvingas bort som ordförande för miljardföretaget BDX, i spåren av den ekobrottshärva som skakar bolaget.  Det rapporterar NSD efter lördagens stämma.   Även BDX största ägare, som är brottsmisstänkt, försvinner från styrelsen.

DI - 9 timmar sedan

Tesla sänker priserna – igen

Elbilstillverkaren Tesla har haft en turbulent vecka. Tio procent av de anställda måste lämna bolaget, toppchefer har sagt upp sig i protest och nästan 3.900 Cybertruckar återkallas.

DI - 11 timmar sedan

Massiv militär insats på Västbanken

Israelisk militär genomför en större insats i och omkring flyktinglägret Nur Shams i norra delen av Västbanken. Flera personer har dödats i insatsen som inleddes på fredagen..

DI - 11 timmar sedan

Hedgefonden hånar Trumps vd: ”En ökänd förlorare”

Nynoterade Trump Media befinner sig i en ilsken konflikt med det amerikanska finanshuset Citadel Securities.  Citadel, som anklagas för otillåten blankning, har snabbt gått till motattack med hånfulla uttalanden mot vd:n för Trump Media.   .

DI - 11 timmar sedan

Smet från hotellnota på 80.000 kronor – två gripna

Två personer har gripits på ett skärgårdshotell i Norrtälje kommun efter att personalen varslat polisen om ett misstänkt bedrägeri..

DI - 12 timmar sedan

Bravida rasade tvåsiffrigt efter Di:s avslöjande

Veckan avslutades i moll på Stockholmsbörsen, även om nedgången dämpades och landade på minus 0,6 procent.  Bolag som Tele2 och ABB gick med kraft mot strömmen, medan kursraset i Bravida fortsatte efter Di:s rapportering om företagets fakturaskandaler.   .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.