Expressen > Nyheter

Sunday, 21 April, 04:34

Expressen - 03 mar 24 kl. 19:19

Fejkade gisslanröster används som lockbeteMed fejkade inspelningar av israeliska gisslan som tycks böna om hjälp - lockades israelisk militär att dras in i bakhåll av Hamas.Wall Street Journal rapporterar om terrorgruppens taktik som användes inne i Gaza City. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hamas, Street Journal, Gaza City

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fejkade, gisslanröster, användssom , lockbete

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Ryska planen: Göra storstaden till ”sanitär zon”

Ryssland har siktet inställt på att erövra Ukrainas näst största stad Charkiv.Staden är tänkt att ingå i Vladimir Putins planerade ”sanitära zon”.– Den spelar en nyckelroll, säger utrikesminister Sergej Lavrov i rysk statlig radio..

Expressen - 2 timmar sedan

Ryska hotet efter stödet: USA får stå till svars

Det amerikanska representanthuset röstade igenom ett gigantiskt stödpaket till Ukraina på lördagen.Hjälpen kan bland annat finansieras av beslagtagna ryska tillgångar.– USA kommer att få stå till svars för detta, hotar Putins talesperson Dmitrij Peskov..

Expressen - 1 timme sedan

Man överfallen i villaområde – förd till sjukhus

En man i 50-årsåldern överfölls och misshandlades av ett ungdomsgäng i Hässelby villastad natten mot söndagen.En större insats pågår nu på platsen.– Vi har stoppat ett gäng med yngre personer i närheten, säger vakthavande befäl..

Expressen - 4 timmar sedan

Joe Biden: Farbror Bosie kan ha ätits av kannibaler

USA:s president Joe Biden, 81, hävdar att hans farbror ”Bosie” kan ha blivit uppäten av kannibaler på Papua Nya Guinea, rapporterar The Guardian. Farbroderns spaningsplan sköts ner ovanför önationen under andra världskriget. – Det brukade finnas många kannibaler, på riktigt, i den delen av Nya Guinea, sa presidenten under ett kampanjmöte i onsdags.

Expressen - 5 timmar sedan

Iranska ministern: ”Mer som leksaker – inte drönare”

De vapen Israel ska ha avfyrat mot Iran var inte en attack.Det säger Irans utrikesminister Hossein Amirabdollahian i en intervju med NBC News:– Det var mer som leksaker våra barn leker med – inte drönare..

Expressen - 6 timmar sedan

Gränspolisens jobb i det dolda på Arlanda

Kontanter och smycken för 11 miljoner kronor.Så mycket har gränspolisen vid Arlanda tagit i beslag bara i år. – Vi tar nog bara en bråkdel av vad som förs ut i landet, säger Clas, yttre befäl på gränspolisen vid Arlanda.

Expressen - 5 timmar sedan

Minst 58 döda i båtolycka på väg till begravning

Minst 58 personer har omkommit i samband med att en båt kapsejsat i floden Mpoko i Centralafrikanska republikens huvudstad Bangui..

Expressen - 7 timmar sedan

Flera bilar i krock på E18

Flera bilar kolliderade på E18 i höjd med Järva krog norr om stockholm. Enligt Trafikverket orsakar olyckan stor trafikpåverkan..

Expressen - 7 timmar sedan

Experterna om USA:s stöd till Ukraina: ”Går inte överdriva”

En viktig signal till Europa, avgörande för Ukraina – och en möjlighet att överleva året ut.Det är experternas dom om USA:s nya stödpaket.– Men det är en helt annan sak att besegra Ryssland, säger politikprofessorn Stephen Zunes..

Expressen - 6 timmar sedan

Kvällens nyheter lördag den 20 aprilOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.