E24 > Ekonomi

Monday, 22 April, 17:05

E24 - 03 mar 24 kl. 13:36

Här har börsen gått bäst – och sämstIstanbul och Tokyo ligger i topp medan börserna i Oslo och Helsingfors slåss om sista platsen.Aktiemarknaden i Stockholm ligger på plus men ligger en bit efter den stora klungan när två börsmånader kan summeras..
Läs mer på E24
Läs mer om:
Tokyo, Oslo, Helsingfors, Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här har börsen, gått, bästoch , sämst

Fler nyheter från E24

E24 - 9 timmar sedan

Embracer delas upp i tre bolag

E24 - Igår: 14:04

Mötet i Silicon Valley - ”ett jättelikt smörgåsbord”

Hon är doktor i matematik och jagar techbolag som kan slå mynt av nästa stora teknikskifte. Syftet är att gynna industrin. Pengarna som investeras kommer från Wallenbergsfären.

E24 - I förrgår: 10:26

"Sträck på dig" – förhandla med banken

Bara sex procent av bolånetagarna bytte bank under 2023. Det borde vara fler, anser Finansinspektionen.– Vi ser att det lönar sig och vara aktiv att försöka förhandla sin bolåneränta och även flytta sina sparpengar till en annan bank, säger konsumentskyddsekonomen Moa Langemark..

E24 - 19 apr 24 kl. 17:00

Israeliska attacken mot Iran skakar marknaden

Uppgifter om en israelisk attack mot Iran skapade direkt oro på finansmarknaden. Men Irans svar ser ut att ha lugnat situationen. I alla fall just nu.

E24 - 19 apr 24 kl. 17:01

Arbetet går på högvarv för Vattenfalls kärnkraftschef

Hon ska se till att kärnkraftsplanerna förverkligas. Desirée Comstedt, chef för ny kärnkraft på Vattenfall, berättar att arbetet går på högvarv. Men det kan dröja innan ett beslut fattas.

E24 - 18 apr 24 kl. 14:01

Nordea-chefen: Bedrägerivågen värst i Sverige

Sverige har större problem än grannländerna med vågen av bankbedrägerier, enligt Nordea-chefen Frank Vang-Jensen.– Man ska vara väldigt försiktig och skeptisk, säger han om hur utsatta grupper ska skydda sig..

E24 - 18 apr 24 kl. 08:00

AI-jätten klår förväntningar

E24 - 18 apr 24 kl. 06:34

Kraftigt vinstlyft för NordeaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.