Sydsvenskan > Kultur

Thursday, 18 April, 10:45

Sydsvenskan - 03 mar 24 kl. 12:38

Stor polisinsats i jakt på "RAF-pensionärerna"En stor polisinsats har ägt rum i Tysklands huvudstad Berlin under söndagsmorgonen. Flera personer greps av polis i jakten på två Baader-Meinhof-medlemmar. De har nu släppts, rapporterar tyska medier..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
RAF, Tysklands, Berlin, Baader-Meinhof

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, polisinsatsi , jakt, RAF-pensionärerna

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Äldre måste få vara ute i dagsljus

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

”Gör upp med onödigt marknadstänk kring högre utbildning.”

Istället för att ännu en gång försöka rasera det som är bra med Sverige borde borgerligheten lyssna på experterna, skriver Elfva Barrio, ordförande för S-studenter..

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Ammoniakutsläpp på lager – man lindrigt skadad

En man i 35-årsåldern skadades av ett ammoniakutsläpp i ett källarlager i Östra hamnen på onsdagseftermiddagen. Mannen fördes till sjukhus med lindriga skador..

Sydsvenskan - 21 timmar sedan

Besked om Børsens brandorsak kan dröja månader

Det kan ta flera månader att få reda på vad som orsakade branden i den anrika Köpenhamnsbyggnaden Børsen, uppger polisen. Samtidigt väntas inte elden vara helt släckt förrän i morgon torsdag..

Sydsvenskan - 22 timmar sedan

”Region Skåne måste säkerställa tillgång till läkemedel mot hiv.”

Som det är nu tvingas mottagningar sätta patientgrupper mot varandra, skriver Elisabet Nidsjö och Peter Sidlund Ponkala företrädare för RFSL, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners, queeras och intersexpersoners rättigheter..

Sydsvenskan - Igår: 10:40

Minnesord om Robert Brodersen

Robert Brodersen, Berkeley, Kalifornien, professor emeritus vid University of California at Berkeley och hedersdoktor vid Lunds universitet, har avlidit efter en lång kamp mot leukemi vid en ålder av 78 år.  Han efterlämnar sin hustru Shelagh, sin syster med familj och sina älskade hundar..

Sydsvenskan - Igår: 10:12

Ansökan om att bränna koran i samband med Eurovision i Malmö

Polisen har fått in en ansökan om allmän sammankomst dagen innan Eurovision börjar. Det rör sig om en planerad koranbränning, rapporterar SVT Skåne..

Sydsvenskan - Igår: 06:26

Obefogad oro: Covid gav inte astma hos barn

Barn som smittades av covid drabbades inte i högre uträckning av astma än andra. De lugnande beskeden kommer från amerikanska forskare..

Sydsvenskan - Igår: 06:29

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.