SvD > Ekonomi

Monday, 22 April, 18:04

SvD - 03 mar 24 kl. 10:45

Vd: Vi vill bryta uran i SverigeRegeringen och Sverigedemokraterna vill riva upp uranfrbudet i Sverige. Ett bolag flaggar redan fr att man vill bryta uran om stoppet hvs. Vi vill vara en uranproducent, sger Aura Energys vd Andrew Grove..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vd Vi vill bryta, urani , Sverige

Fler nyheter från SvD

SvD - 4 timmar sedan

Flera faktorer bakom det höga elpriset

Elpriset har de senaste dagarna lyft till de högsta nivåerna på länge.Mycket kärnkraft på årlig revision och svaga vindar gör att Sverige tidvis importerar el..

SvD - 4 timmar sedan

Klart: Vattenfall säljer halva vindkraftsparken

Den statliga energikoncernen Vattenfall har sålt 49 procent av aktierna i de tyska vindkraftprojekten Nordlicht 1 och 2 till den tyska kemijätten Basf.Priset på aktierna är inte känt. Men det handlar om en miljardaffär..

SvD - 11 timmar sedan

Frågetecknen hopar sig kring Tesla

Massuppsägningar, usla försäljningssiffror och konkurrens från kinesiska uppstickare. Teslas problem har flockat sig inför stundande delårsrapport.En av utmaningarna delar man dock med hela elbilsbranschen..

SvD - Igår: 16:56

Lämnade Paris – för livet som digital nomad

De senaste månaderna har han arbetat från Bali, Mexiko, Marocko och Malta. Fransmannen Jean-Baptiste Detroyes har inte länge något hem. Han är en digital nomad.

SvD - Igår: 09:20

Efter Candy crush: "Nya titlar inte prioritet"

Ingen trodde att ”Candy crush” skulle bli en långlivad kassako. Numera fokuserar mobiljätten King på att fortsätta utveckla sina långkörare, i stället för att göra nya spel.– Vår prioritet ska inte vara att släppa nya titlar, säger Kingchefen Tjodolf Sommestad..

SvD - Igår: 07:13

Ryska miljonkrav hotar svenska storbolag

Svenska storbolag som Länsförsäkringar och Volvo Cars har fastnat i snåriga rättsprocesser när de försökt lämna Ryssland på grund av Ukrainakriget.Nu hotar krav på många miljoner.– Rysk lagstiftning kan köra över den västerländska, säger Erik Forsin, delägare på advokatbyrån Baker McKenzie..

SvD - Igår: 23:23

Lag om Tiktok-förbud har röstats igenom i USA

Den ena av den amerikanska kongressens två kamrar - representanthuset - har röstat igenom en lag som kan stoppa Tiktok i USA..

SvD - Igår: 00:15

Bevis: Köksrenovering höjer alltid värdet på bostaden

Nu är det bevisat. Det är sant att en köksrenovering höjer värdet på din bostad. Ett fräschare kök kan alltså löna sig – men långt ifrån alltid.

SvD - I förrgår: 18:18

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna..

SvD - 19 apr 24 kl. 14:34

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår.En börsnotering kan inte uteslutas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.