Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Saturday, 13 April, 02:54

Expressen Dina Pengar - 03 mar 24 kl. 08:10

Bopriserna stiger: "Stapplande uppgång"Prisuppgången på bostadsmarknaden fortsätter för andra månaden i rad. Men det är fortfarande för tidigt att tala om ett trendbrott, enligt bedömare.– Vi ser en stapplande uppgång, säger SBAB:s chefsekonom Robert Boije..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
SBAB, Robert Boije

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bopriserna, stiger, Stapplande, uppgång

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 6 timmar sedan

EU: Hajpad medicin ger inte ökad suicidrisk

Personer som använder hajpade diabetes- och bantningsmediciner löper inte större risk för att begå självmord. Det slår en europeisk utredning fast..

Expressen Dina Pengar - 6 timmar sedan

En halv miljard i skuld för frisläppte ”Falconmannen”

Om några timmar öppnas fängelseporten för Sveriges mest skuldsatte eko-brottsling.Affärsmannen Max Serwin – tidigare Emil Amir Ingmanson – lämnar då kriminalvårdsanstalten Hall – med en villkorlig frigivning i bagaget.Pensionsspararnas ekonomiska krav på den svenska affärsmannen: En halv miljard kronor.

Expressen Dina Pengar - 12 timmar sedan

Spretiga rapporter från storbanker i USA

Det var spretiga besked när de amerikanska storbankerna Citigroup, JP Morgan Chase & Co och Wells Fargo presenterade sina rapporter för första kvartalet i år.Ett hårt tryck nedåt på räntenettot framträder, men tradingresultaten ser starka ut..

Expressen Dina Pengar - 11 timmar sedan

Nästan hela Viaplays styrelse får gå

Nästan hela Viaplays styrelse lämnar vid årsstämman, enligt ett pressmeddelande.Däribland tidigare finansminister Anders Borg. Den tillförordnade ordföranden Simon Duffy är den enda som får förnyat förtroende..

Expressen Dina Pengar - 15 timmar sedan

Kvinnornas vittnesmål om nätläkaren Yazen: ”Sektliknande stämning”

Yazen skryter med att 10 000 patienter gått ner 100 ton i vikt.Nu träder Pernilla, Tina och Marie fram och avslöjar vad som händer bakom kulisserna hos nätläkaren.– Det var en sektliknande stämning, säger en av kvinnorna.

Expressen Dina Pengar - 19 timmar sedan

Inflationen föll mer än väntat – matpriser sjunker

Inflationen sjunker i mars. Glädjebesked för många skuldtyngda hushåll, och samtidigt en stark uppmaning till Riksbanken att inte vänta med att sänka styrräntan i maj, menar flera ekonomer.– Det här är början på en efterlängtad räntesänkningscykel, säger Robert Bergqvist, senioranalytiker på banken SEB..

Expressen Dina Pengar - 19 timmar sedan

Nya inflationssiffran – liten skillnad kan avgöra räntan

Inflationen sjunker. Det visar de senaste inflationssiffrorna.  .

Expressen Dina Pengar - 18 timmar sedan

Vad innebär det nya inflationsbeskedet

På fredagen lämnade SCB ett nytt inflationsbesked.Hur påverkar det dig och din ekonomi framöver?Ställ dina frågor Felicia Schön, privatekonom på Avanvza.

Expressen Dina Pengar - 20 timmar sedan

Prisraset för elbilar fortsätter

Priset på begagnade elbilarna fortsätter att sjunka. Framför allt rasar priset på exklusivare elbilar.– Det finns faktiskt modeller som går uppåt i pris, säger Daniel Odsberg, försäljningschef på Kvdbil..

Expressen Dina Pengar - Igår: 23:39

Inflationssiffror avgörande för Riksbankens räntebesked

Nu kommer nya inflationssiffror.Och de kommer att bli avgörande för Riksbankens kommande räntebesked.– Man skulle kunna unna sig att vänta till juni med att sänka räntan, säger Alexandra Stråberg, chefekonom på Länsförsäkringar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.