NT > Nyheter

Saturday, 20 April, 09:44

NT - 03 mar 24 kl. 05:00

TV: Vi åkte med skolbussen på den farliga vägenI 38 år var olycksplatser Håkan Godlunds vardag. Då var han brandman och ambulansförare. Nu kör han skolbussen på väg 209. Han kallar den för Norrköpings farligaste. Vi följde med på en tur..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Håkan Godlunds, Norrköpings

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TV Vi åktemed , skolbussenpå den , farliga, vägen

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

8 000 regionanställda har fått mejl om jättevarslet

Cirka 8 000 anställda omfattas av Region Östergötlands jättevarsel. Nu, i ett mejl som har gått ut till samtliga, eftersöks alla som har en sjuksköterske- eller läkarlegitimation i botten. "Det är för att kunna erbjuda lediga tjänster", säger Anna Cederlöf, tillförordnad HR-direktör..

NT - 15 minuter sedan

Sveriges Radio har tekniska problem

Sveriges Radios hemsida och app är delvis ur funktion..

NT - 30 minuter sedan

Företag utsatt för inbrott i centrala Norrköping

Under natten mot lördag utsattes ett företag i centrala Norrköping för ett misstänkt inbrott. Det är ännu oklart vad och om något tillgripits..

NT - 1 timme sedan

Person rånad i Gamla stan – polisen vill ha in tips

Vid 03- tiden på lördagsmorgonen överfölls en man i området kring Kunskapsskolan i Gamla stan i Norrköping. Händelsen rubriceras som rån och polisen har ännu ingen gripen..

NT - 1 timme sedan

Nu visar det sig att det finns politiker som inger hopp

Den här krönikan ska inte handla om sjukvården eller om länets främsta regionpolitiker Marie Morell (M). Men jag tycker det var intressant att hon i samband med det stora varslet bara parentetiskt påminde om tidigare ledningarnas ansvar..

NT - 1 timme sedan

IFK möter Blåvitt på bortaplan – följ matchdagen här

De två kamratföreningarna tog säsongens första seger i tredje omgången. Lyckas IFK Norrköping eller IFK Göteborg bygga vidare på det? Följ lagens möte på lördagen med NT:s direktrapportering..

NT - 2 timmar sedan

Alms hyllning till "Svennis": "Han är en gigant"

Kamratmötet blir känslosamt. Cancersjuke Sven-Erik Göransson ska hyllas. "Han är alltid positiv och stöttande utifrån att man är tränare", säger Andreas Alm om "Svennis"..

NT - 3 timmar sedan

Terins drömmer om en kokande arena – igen: "Finns mer att hämta"

Felix Terins fick bara höra om den sagolika stämningen i ett kokande Stadium arena, när Dolphins bärgade sitt tredje raka SM-guld, för ett år sedan. Nu är han tillbaka och vill återuppleva det igen. "Det finns mer att hämta från publiken också", säger han och ler..

NT - 3 timmar sedan

Nya ägare till villa i Svärtinge - 4 200 000 kronor blev priset

Carl Robert Sören Svensson, 31, och Emma Margareta Roos, 29, sedan tidigare boende på just Ryssnäsvägen är nya ägare till fastigheten på adressen Ryssnäsvägen 23B i Svärtinge..

NT - 16 timmar sedan

Hemliga artisten klar för Hugo Parkfestival

Med låtar som "Medvetslös" och "Fakka ur" har artisten Loam haft en snabb framfart i Musiksverige. Trots att han aldrig har gått ut med sin identitet och döljer sitt ansikte så är han onekligen populär med sina 500 0000 lyssnare i månaden på Spotify. I sommar kommer han till Götaparken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.