Expressen > Nöje

Saturday, 13 April, 08:57

Expressen - 02 mar 24 kl. 10:00

Jay Smiths nya liv efter mörka årenDen tidigare ”Idol”-vinnaren har lärt sig av sina misstag.– Det var då, nu är nu, konstaterar Jay Smith som nu är tillbaka och siktar mot toppen i Melodifestivalens sista deltävling.Förhoppningen är att lägga den andra karriären på hyllan. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Smiths, Jay Smith, Melodifestivalens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jay, Smithsnya , livefter , mörka, åren

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Eleanor Coppola död

Filmskaparen Eleanor Coppola har avlidit 87 år gammal, säger hennes familj i ett uttalande..

Expressen - 3 timmar sedan

Högskoleprovet – så gick det för kändisarna

Nu är det dags att skriva högskoleprovet igen.Expressen listar 32 svenska kändisarna som gett provet ett försök – och vad de fick för resultat..

Expressen - 9 timmar sedan

Cavallis liv med den 45 år yngre svenska modellen Sandra Nilsson

Den italienska designern Roberto Cavalli har gått bort, 83 år gammal.De sista tio åren levde han tillsammans med den 45 år yngre svenska modellen Sandra Nilsson, 38.Tillsammans har de ettåriga sonen Giorgio..

Expressen - 11 timmar sedan

Här åker skyddsängelns mask av i TV4:s ”Masked singer”

Chocken går som en elektrisk stöt genom juryn när skyddsängeln tar av sig masken. – Vaaaaa?!, utbrister Jessica Almenäs som tagit Pernilla Wahlgrens plats i juryn.

Expressen - 12 timmar sedan

Designern Roberto Cavalli är död

Den italienska designern Roberto Cavalli är död, enligt flera italienska medier. Han blev 83 år gammal. Efter sig lämnar han sex barn och sin svenska flickvän Sandra Nilsson, 38..

Expressen - 16 timmar sedan

Petra Medes plan – inför miljoner i publiken

Petra Mede kämpar med att sätta sångrösten inför Eurovision.För väl i Malmö kommer hon bjuda publiken på sång – och göra det otillåtna: Att skämta om Eurovision i Eurovision..

Expressen - 15 timmar sedan

Detaljen om Rapaports hus i ”Veronika” – samma som i ”Solsidan”

Känns huset som Alexandra Rapaports karaktär i ”Veronika” bor i bekant? Det är inte så konstigt. Det är nämligen också med i ett av TV4: stora flaggskepp: ”Solsidan”.

Expressen - 16 timmar sedan

Polisen inleder särskild händelse i samband med Eurovsion song contest

Polisen inleder en nationell särskild händelse kopplad till säkerhetsläget kring Eurovision song contest. – Att polisen organiserar arbetet i en nationell särskild händelse är en rutinåtgärd för att säkerställa att vi koordinerar våra resurser effektivt, säger Per Engström, vid Nationella operativa avdelningen, Noa..

Expressen - 18 timmar sedan

”Game of thrones” kraft – stjälper i stället för hjälper

Hellre smulorna från en succé än att investera pengar i något nytt och originellt som kan misslyckas. ”Game of thrones” fortsätter att påverka vad du får se på tv.  .

Expressen - 18 timmar sedan

”Ondskan”-skådespelaren Henrik Lundström och kärleken separerar

”Ondskan”-stjärnan Henrik Lundström och Ester Sjögren träffades i Cannes och kärlek uppstod. Nu separerar de. ”Vi har så klart inte gjort det här förhastat utan valt att välja livet och att det här är det som är bäst för varandra och för oss själva”, skriver Henrik Lundström på Instagram.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.