SR > Nyheter

Friday, 19 April, 18:04

SR - 02 mar 24 kl. 00:02

Robert Frank håller dig sällskap i nattenMusik, tävlingar och samtal. Ett program för dig som är vaken, helt enkelt..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Frank

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Robert, Frank, hållerdig , sällskapi , natten

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Väljare om valet i Indien: ”Bara så kan vi rädda gudarna och landet”

Köer har präglat den första valdagen i Indien. Medan premiärministern Narenda Modi hoppas på att få en tredje mandatperiod och därmed bli historisk så varnar oppositionen för att detta är ett ödesval. Minst 60 procent av de röstberättigade har gått till valurnorna i dag.

SR - 15 minuter sedan

Uppdatera dig med Ekot kvart i sex

SR - 30 minuter sedan

Person häktad – misstänkt för deltagande i terroristorganisation

En person har häktats under fredagen vid Nacka tingsrätt misstänkt för deltagande i terroristorganisation, skriver Säpo på sin hemsida.Personen greps i samband med en insats i Tyresöområdet utanför Stockholm den 17 april.Insatsen är en del av den pågående förundersökningen gällande de fyra personer som greps och häktades i mars tidigare i år misstänkta bland annat för förberedelse till terroristbrott..

SR - 1 timme sedan

Rouzbeh Parsi: ”Man gör det som behövs på en symbolisk nivå”

Efter Irans attack på Israel har världen gått och väntat på ett Israeliskt svar. Det tros nu ha kommit, då Iran meddelat att man skjutit flera drönare.Men att detta skulle vara starten på ytterligare upptrappning tror inte Rouzbeh Parsi, programchef vid Utrikespolitiska institutet.

SR - 1 timme sedan

Natoländerna ger fler luftvärnssystem till Ukraina

Natoländerna har kommit överens om att ge fler luftvärnssystem till Ukraina, meddelar Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg..

SR - 1 timme sedan

Förslaget: Sätt fotboja på unga som riskerar bli gängkriminella

Socialdemokraterna vill se punktmarkering och fotboja i förebyggande syfte för ungdomar som riskerar att dras in i kriminella gäng.Förslaget är en del av Socialdemokraternas vårbudgetmotion.”När man ser att det går utför måste man kunna ingripa på ett mycket mer resolut sätt än vad som kan göras idag”, säger Mikael Damberg, finanspolitisk talesperson, som vill se att 700 miljoner kronor satsas för att kunna utföra förslaget..

SR - 1 timme sedan

Israeliska schlagerteamet entusiastiskt inför Eurovision

I Malmö jobbar polisen och andra myndigheter för att få Eurovision att gå så lugnt till som möjligt trots väntade protester mot Israels deltagande. Men det israeliska schlagerteamet är entusiastiskt och hoppas att musiken ska övervinna allt. ”Jag älskar Sverige.

SR - 1 timme sedan

Häktade för dödsskjutningen av Mikael –kopplas till falangkrig

I tingsrätten förhördes på fredagen flera personer som misstänks ligga bakom mordet på en gängledare i Skärholmen centrum förra året.Samtliga nekar till brott – mordet är enligt polisen del av en konflikt mellan två lokala falanger i området.Enligt uppgift finns koppling mellan en av de här falangerna och de två tonåringar som är häktade för inblandning i förra veckans dödsskjutning av Mikael, 39, som inte hade någon koppling till gängkriminalitet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.