NT > Nyheter

Saturday, 20 April, 10:21

NT - 01 mar 24 kl. 14:39

Larm om röklukt från flerfamiljshusSOS larmade om röklukt från flerfamiljshus i Klockaretorpet vid klockan 14:15 på fredagen..
Läs mer på NT
Läs mer om:
SOS, Klockaretorpet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , rökluktfrån , flerfamiljshus

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Ropen efter skotten: "Mamma – någon behöver hjälp!"

Hon försökte rädda livet på 16-åringen. Fyra dagar efter dödsskjutningen känner hon fortfarande av chocken. Men hon är stark – för sina barns skull.

NT - 1 timme sedan

8 000 regionanställda har fått mejl om jättevarslet

Cirka 8 000 anställda omfattas av Region Östergötlands jättevarsel. Nu, i ett mejl som har gått ut till samtliga, eftersöks alla som har en sjuksköterske- eller läkarlegitimation i botten. "Det är för att kunna erbjuda lediga tjänster", säger Anna Cederlöf, tillförordnad HR-direktör..

NT - 1 timme sedan

Sveriges Radio har tekniska problem

Sveriges Radios hemsida och app är delvis ur funktion..

NT - 1 timme sedan

Företag utsatt för inbrott i centrala Norrköping

Under natten mot lördag utsattes ett företag i centrala Norrköping för ett misstänkt inbrott. Det är ännu oklart vad och om något tillgripits..

NT - 1 timme sedan

Person rånad i Gamla stan – polisen vill ha in tips

Vid 03- tiden på lördagsmorgonen överfölls en man i området kring Kunskapsskolan i Gamla stan i Norrköping. Händelsen rubriceras som rån och polisen har ännu ingen gripen..

NT - 2 timmar sedan

Nu visar det sig att det finns politiker som inger hopp

Den här krönikan ska inte handla om sjukvården eller om länets främsta regionpolitiker Marie Morell (M). Men jag tycker det var intressant att hon i samband med det stora varslet bara parentetiskt påminde om tidigare ledningarnas ansvar..

NT - 2 timmar sedan

IFK möter Blåvitt på bortaplan – följ matchdagen här

De två kamratföreningarna tog säsongens första seger i tredje omgången. Lyckas IFK Norrköping eller IFK Göteborg bygga vidare på det? Följ lagens möte på lördagen med NT:s direktrapportering..

NT - 3 timmar sedan

Alms hyllning till "Svennis": "Han är en gigant"

Kamratmötet blir känslosamt. Cancersjuke Sven-Erik Göransson ska hyllas. "Han är alltid positiv och stöttande utifrån att man är tränare", säger Andreas Alm om "Svennis"..

NT - 4 timmar sedan

Terins drömmer om en kokande arena – igen: "Finns mer att hämta"

Felix Terins fick bara höra om den sagolika stämningen i ett kokande Stadium arena, när Dolphins bärgade sitt tredje raka SM-guld, för ett år sedan. Nu är han tillbaka och vill återuppleva det igen. "Det finns mer att hämta från publiken också", säger han och ler..

NT - 4 timmar sedan

Nya ägare till villa i Svärtinge - 4 200 000 kronor blev priset

Carl Robert Sören Svensson, 31, och Emma Margareta Roos, 29, sedan tidigare boende på just Ryssnäsvägen är nya ägare till fastigheten på adressen Ryssnäsvägen 23B i Svärtinge..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.