SvD > Nyheter

Thursday, 18 April, 08:56

SvD - 28 feb 24 kl. 14:03

Utbrytarregion ber Ryssland om "skydd"
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Ryssland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utbrytarregion, ber, Rysslandom , quot;skydd"

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

SD:s hot – kan runda regeringen med C

Sverigedemokraterna öppnar för att runda regeringen, med hjälp av Centerpartiet. Det vore ”samma sak” som Ulf Kristerssons hantering av könstillhörighetslagen, anser SD-toppen Tobias Andersson. .

SvD - 45 minuter sedan

Expert: Finns inget EU-förbud mot att elda grenar

Det nya eldningsförbudet har skapat hetsig debatt om att EU styr och ställer om folks trädgårdar och fått vice statsministern att utlova ändringar. Men råder det ens något förbud? En expert reder ut..

SvD - 1 timme sedan

Staten brister i att skydda patientuppgifter

Känsliga uppgifter om patienter skyddas inte tillräckligt i Sverige. De riskerar att läcka ut eller vara svåra att hitta när de akut behövs i olika vårdsituationer.Riksrevisionen riktar nu skarp kritik mot staten för hur säkerheten kring patientuppgifter hanteras..

SvD - 3 timmar sedan

Explosion i Trelleborg i natt

SvD - 1 timme sedan

Swedbank ser räntesänkningar från maj

Efter en tålmodig väntan börjar Riksbanken sänka styrräntan i maj. Från sommaren ses en gradvis återhämtning av ekonomin, skriver Swedbank i sin konjunkturrapport..

SvD - 2 timmar sedan

Källor: Israel avbröt planer på Iranattacker

Israel uppges vid flera tillfällen de senaste dagarna ha förberett att sjösätta attacker som svar på Irans storskaliga anfall förra helgen.Men av olika skäl har man valt att inte gå vidare med planerna, enligt källuppgifter i flera amerikanska och israeliska medier..

SvD - 2 timmar sedan

SMHI: Risk för extra besvärligt väglag

SMHI varnar för risk för ”extra besvärligt väglag” under morgonen i mellersta Svealand och Götaland. Orsaken är att regn och snöfall väntas..

SvD - 2 timmar sedan

Här är namnen att ha koll på i Trumprättegången

Den är historisk i flera avseenden. För första gången pågår en brottmålsrättegång mot en före detta president i USA.I centrum för processen mot Donald Trump står utbetalningar till bland annat en porrskådespelare, för att få henne att hålla tyst om känslig information.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.