Regeringen > Nyheter

Friday, 19 April, 18:31

Regeringen - 28 feb 24 kl. 13:52

Förordning om granskning av utländska investeringar i EUFaktapromemoria gällande förordning om granskning av utländska investeringar i EU..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förordningom , granskningav , utländska, investeringari EU

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 4 timmar sedan

Uppdrag till Socialstyrelsen att betala ut statsbidrag till regioner och kommuner för utökad verksamhetsförlagd utbildning

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att betala ut statsbidrag till regioner och kommuner för ökat antal veckor för verksamhetsförlagd utbildning (VFU) på sjuksköterskeprogrammen..

Regeringen - 3 timmar sedan

Ett nytt Nationellt cybersäkerhetscenter

Nationellt cybersäkerhetscenter (NCSC) inrättades i december 2020 efter uppdrag från regeringen. Verksamheten har inte uppnått förväntade resultat. En utredning har därför tillsatts med uppdrag att utreda och föreslå ändamålsenliga och effektiva former för ledning, organisering och styrning av centrets verksamhet.

Regeringen - 2 timmar sedan

"Nu bekämpar vi den hänsynslösa arbetslivskriminaliteten"

Jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg, debattartikel, Altinget, den 18 april 2024..

Regeringen - 2 timmar sedan

Arbetslivskriminalitet i fokus för regeringens arbetsmiljöforum

Idag träffade jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg och statssekreterare Martin Andreasson myndigheter och arbetsmarknadens parter för att diskutera arbetslivskriminalitet på regeringens arbetsmiljöforum. På mötet deltog även Amir Rostami, professor i kriminologi och Ola Pettersson, ordförande i Delegationen mot arbetslivskriminalitet, för att berätta om forskning och utredningsarbete på området..

Regeringen - 6 timmar sedan

Uppdrag att öka det regionala inflytandet avseende flyglinjer med allmän trafikplikt

Regeringen ger Trafikverket i uppdrag att utreda, förbereda och vidta nödvändiga åtgärder för att ge kommunala och regionala myndigheter möjlighet att komplettera det statliga utbudet av flyglinjer med allmän trafikplikt..

Regeringen - 6 timmar sedan

Arbetslivskriminalitet i fokus när rådet mot organiserad brottslighet samlas

I dag, fredag den 19 april, samlas rådet mot organiserad brottslighet för nionde gången. Fokus för mötet är hur arbetslivskriminaliteten kan bekämpas. Vid dagens möte deltar, utöver rådets sex fasta medlemmar, även Arbetsförmedlingen, Arbetsmiljöverket, Försäkringskassan, Jämställdhetsmyndigheten, Migrationsverket samt Delegationen mot arbetslivskriminalitet..

Regeringen - 5 timmar sedan

Uppdrag att ta fram kunskap om den judiska minoritetens utsatthet för antisemitism

Regeringen ger Brottsförebyggande rådet (Brå) i uppdrag att ta fram kunskap om den judiska minoritetens utsatthet för antisemitism i Sverige..

Regeringen - 4 timmar sedan

Remiss av promemorian Särskilt tjänstekort för viss personal hos länsstyrelserna

Här kan du ta del av till vilka instanser som Justitiedepartementet har remitterat promemorian Särskilt tjänstekort för viss personal hos länsstyrelserna..

Regeringen - 8 timmar sedan

Uppdrag att ta fram föreskrifter om att restauranger och storhushåll ska informera konsumenter om ursprungsland för kött

Regeringen ger Livsmedelsverket i uppdrag att ta fram de föreskrifter som är nödvändiga för att det ska vara obligatoriskt för restauranger och storhushåll att informera konsumenter om ursprungsland för färskt, kylt, fryst och malet kött av nöt, svin, får, get och fjäderfä som används som ingrediens i måltider som serveras på restauranger och i storhushåll..

Regeringen - 8 timmar sedan

Anna Tenje reser till Köpenhamn

Måndag den 22 april reser äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje till Köpenhamn för möten och verksamhetsbesök. Det kommer också att äga rum ett bilateralt möte med Danmarks äldreminister Mette Kierkgaard. Fokus för resan är olika äldrefrågor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.