Realtid > Ekonomi

Saturday, 13 April, 03:46

Realtid - 28 feb 24 kl. 13:37

Peter Elam Håkansson tilldelas Vita stjärnans ordenPeter Elam Håkansson, grundare av globala kapitalförvaltaren East Capital Group, har tilldelats Vita stjärnans orden av Estlands president Alar Karis..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Elam Håkansson, Vita, East Capital Group, Estlands, Alar Karis

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Peter, Elam, Håkansson, tilldelas, Vita, stjärnans, orden

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 9 timmar sedan

Här checkar Anders Borg ut – LKAB nästa

Checkin.com Groups styrelseordförande Anders Borg ställer inte upp för omval på årsstämman i slutet av maj, mot bakgrund av hans kommande uppdrag som styrelseordförande i LKAB. Valberedningen har mot bakgrund av detta beslutat att till bolagets årsstämma föreslå att Kristoffer Cassel väljs till ny styrelseordförande..

Realtid - 14 timmar sedan

Han är PwC:s nya styrelseordförande

Stephan Révay, partner och styrelsemedlem i PwC Sverige, har idag valts till ny styrelseordförande vid den ordinarie partnerstämman i Stockholm..

Realtid - 15 timmar sedan

Oljefonden stoppas från att investera i onoterade aktier 

Norge kommer inte tillåta Oljefonden att investera i onoterade aktier. Det framgår av finansdepartementets årliga rapport om förvaltningen av den statliga pensionsfonden..

Realtid - 15 timmar sedan

Danske Bank sågar regeringens vårbudget – "knappast expansiv"

Regeringen väntas presentera sin vårbudget på måndag. Man har redan aviserat ytterligare reformer på 16,8 miljarder kronor, vilket Danske Bank menar knappast kan kallas för expansiv finanspolitik givet att beloppet motsvarar bara 0,3 procent av Sveriges BNP..

Realtid - 16 timmar sedan

Fyra personer har begärts häktade efter insats i norra Sverige

Åklagare vid Ekobrottsmyndigheten i Umeå har begärt fyra personer häktade misstänkta för grova penningtvättsbrott och grova bokföringsbrott. De misstänkta greps vid ett större tillslag tidigare i veckan. Den misstänkta brottsligheten har kopplingar till logistikbranschen..

Realtid - 16 timmar sedan

Kommuninvest: Ingen förändring av upplåningsprognos

Efter en ny utvärdering och uppdaterad analys har Kommuninvest beslutat att upplåningsprognosen för 2024, som fastställdes i december, ska hållas oförändrad..

Realtid - 16 timmar sedan

Fondab och Max Matthiessen Värdepapper slås ihop

Fondab förvärvades av Max Matthiessen i maj 2023, nu slås bolagen ihop. Det nya företaget kommer att heta Max Matthiessen Värdepapper AB..

Realtid - 19 timmar sedan

Experterna om inflationssiffrorna - "För fort" – "Oerhört glädjande"

Inflationstakten i mars visade sig vara lägre än väntat. Det går för fort, tycker Joakim Bornold. SBAB:s Robert Boije ser inte samma sak..

Realtid - 19 timmar sedan

Inflationen sjunker mer än väntat

Inflationstakten enligt KPI var 4,1 procent i mars 2024, en nedgång från februari då den var 4,5 procent. Månadsförändringen från februari till mars var 0,1 procent enligt KPI. Inflationstakten enligt KPIF (Konsumentprisindex med fast ränta) var 2,2 procent i mars..

Realtid - 20 timmar sedan

SBB senarelägger kvartalsrapporter 

Fastighetsbolaget SBB har uppdaterat sin finansiella kalender, vilket innebär en försening av de kommande delårsrapporterna med flera veckor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.