Corren > Nyheter

Monday, 15 April, 14:11

Corren - 28 feb 24 kl. 13:16

Beskedet: Regionen varslar 900 anställdaPå onsdagen kom beskedet att Region Östergötland varslar 900 anställda. Orsaken är att regionen under förra året hade ett underskott på hisnande 1,7 miljarder kronor. Men läkare och sjuksköterskor berörs inte av jättevarslet..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Region Östergötland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beskedet, Regionen, varslar, 900, anställda

Fler nyheter från Corren

Corren - 5 timmar sedan

Nu öppnar styckarna köttbutik i centrum

En ny köttbutik öppnar på Nygatan i centrala Linköping. Unikt för butiken är att man ska kunna boka en sittning för att provsmaka köttet – som lagas på plats..

Corren - 30 minuter sedan

Just nu: Skadad väg skapar störningar i trafiken på väg 50

Trafiken i riktning mot Mjölby på väg 50 mellan Gubbero och Ängesby påverkas av det dåliga skicket på vägbanan, enligt Trafikverket..

Corren - 45 minuter sedan

Nu får det vara nog – har ni tappat greppet om era barn?

Stå upp! Stå upp mot dessa Räv-ungar, Jordgubbe-kids, Berga-grabbar, Skäggetorp-kids, Bro-nätverk (Bro som i Upplands-Bro, eller Bro som i "Hey bror"?) ...

Corren - 1 timme sedan

Vi sände live från pressträffen om helgens våldsdåd

Norrköpings kommun och polisen höll gemensam pressträff för att prata om lägesbild och vilka åtgärder som vidtas efter helgen våldsdåd..

Corren - 1 timme sedan

LHC:s dragkamp om stjärnan – gett ett bra bud

Dragkampen om forwardsstjärnan Leon Bristedt är i full gång – och Linköping HC är med. "Det finns ekonomiska möjligheter", säger en källa till Sporten..

Corren - 1 timme sedan

Granskning avslöjar brister på Skänningeanstalten

Enligt en granskning som P1:s program för undersökande journalistik, Kaliber, gjort finns det en osund kultur på Skänningeanstalten. Enligt granskningen har fångar utsatts för trakasserier, förnedring och övervåld av en grupp kriminalvårdare..

Corren - 1 timme sedan

Stefan försökte rädda livet på den skjutna killen

Han hörde skrik och smällar. Stefan Engström hamnade mitt i morddramat och gjorde vad han kunde för att rädda livet på den skjutna pojken. "Jag känner en hopplöshet för att jag inte kunde göra något", säger han..

Corren - 1 timme sedan

Vi sänder live från pressträffen om helgens våldsdåd

Norrköpings kommun och polisen har bjudit in till en gemensam pressträff för att prata om lägesbild och vilka åtgärder som vidtas efter helgen våldsdåd..

Corren - 1 timme sedan

KLART: populära bandet kommer till Linköping

Ett av Sveriges hetaste band uppträder på Stångebrofältet i Linköping i sommar när Bonfire Festival går av stapeln..

Corren - 1 timme sedan

Netanyahu samlar krigskabinett för överläggning

Den israeliska samlingsregeringens särskilda krigskabinett sammanträder igen under måndagen. Omvärlden väntar spänt på Israels nästa drag i den upptrappade konflikten med Iran. En rad länder – däribland Ryssland – manar till återhållsamhet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.