Expressen > Nyheter

Friday, 19 April, 18:03

Expressen - 28 feb 24 kl. 13:10

Kvinnor kan träna mindre – ger samma hälsoeffektStudie: Män måste träna mer • Svenska professorns förklaring.
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnorkan , tränamindre ger samma , hälsoeffekt

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Rausings missbruk och tragedier – gömde sin döda fru

Han gömde sin döda frus kropp i flera månader. Hans Kristian Rausings liv var kantat av missbruk och tragedier som ledde till fängelse.Sedan träffade den svenske mångmiljardären Julia Delves Broughton och livet vände..

Expressen - 2 timmar sedan

Kriget i Ukraina 19 april

Kriget i Ukraina har pågått i över två år.Expressen Premium ger er varje vardag nyheter från kriget, både de viktiga och de oväntade.• Ryskt bombplan nedskjutet för första gången• Viktiga orden från Trump• Polack gripen – Zelenskyj skulle mördas.

Expressen - 2 timmar sedan

Intern ilska mot Anna Kinberg Batra: ”Smutsar ned partiet”

Anna Kinberg Batras hantering av den kris hon hamnat i är ”en ren katastrof”, och kan kosta henne uppdraget. Det uppger centrala källor i Moderaterna. De nära banden mellan Batra och den yttersta M-ledningen gör affären känslig.

Expressen - 3 timmar sedan

Regeringen: En kris – hon behöver ta ansvar

Turerna kring Anna Kinberg Batra har skadat allmänhetens förtroende för staten, menar före detta ansvarige ministern Ardalan Shekarabi (S).Nuvarande civilministern Erik Slottner (KD) säger att man framfört ”regeringens mycket tydliga förväntan” på att regler följs.– Detta en förtroendekris, och den behöver hon ta ansvar för, säger han..

Expressen - 2 timmar sedan

Tess utmaning inför Mästerkock-finalen

TV4-programmet Sveriges Mästerkock har en vinnare – 29-åriga Tess Medina. I ”Läget” berättar hon om självförtroendet i köket, blackouten när Tommy Myllimäki annonserade hennes vinst och planerna framåt. Dessutom bjuds det på många detaljer om hur det egentligen är att vara med i programmet.

Expressen - 3 timmar sedan

Turerna kring Anna Kinberg Batra – detta har hänt

Det stormar kring landshövdingen och tidigare M-ledaren Anna Kinberg Batra efter kompisrekryteringar till toppjobb. Samtidigt är förtroendet för henne internt på länsstyrelsen lågt och hon kritiseras för sin ledarstil.Här är alla turer kring Anna Kinberg Batra och länsstyrelsen – punkt för punkt..

Expressen - 3 timmar sedan

Radio: Man hotar spränga sig på iranskt konsulat

En man hotar att spränga sig själv i luften vid Irans konsulat i Paris, rapporterar fransk radio..

Expressen - 3 timmar sedan

Flera skadade i Västerås

Flera personer har hittats skadade utomhus i Västerås, s.

Expressen - 5 timmar sedan

Expressens Anna Gullberg nominerad till Årets stilist

Expressens reporter Anna Gullberg är nominerad till utmärkelsen Årets stilist, som delas ut av tidningen Journalisten. .

Expressen - 4 timmar sedan

Sex utredningar om Anna Kinberg Batra

Huvudskyddsombudet kräver en extern granskning av Stockholms landshövding och tidigare M-ledaren Anna Kinberg Batra.Det blir den sjätte aktiva granskningen av henne och länsstyrelsen.”Jag är medveten om kritiken och angelägen om att länsstyrelsen Stockholm är en bra arbetsplats”, säger Anna Kinberg Batra i en kommentar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.