SvD > Ekonomi

Monday, 15 April, 14:56

SvD - 28 feb 24 kl. 13:07

”Förstår om kunder är oroliga och förbannade”Dra Alecta upp ur smutsen. Det är Peder Hasslevs uppdrag som ny vd. Pensionsjätten befinner sig i sin värsta kris någonsin. Hur återupprättar man förtroendet efter ett brant fall? .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Alecta, Peder Hasslevs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förstårom , kunderär , oroligaoch , förbannade

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 timmar sedan

De rikaste drar ifrån kraftigt

De rikaste tio procenten av svenskarna har haft en dubbelt så bra ekonomisk utveckling som resten av hushållen, framgår av vårbudgeten.Ökade kapitalinkomster är förklaringen och i synnerhet för ägare av så kallade fåmansbolag..

SvD - 6 timmar sedan

Inga ras på börserna – ännu

Trots den mycket oroande utvecklingen i Mellanöstern – något börsras är inte i sikte i nuläget. Och oljepriset stiger inte alls..

SvD - 6 timmar sedan

Regeringen varnar för högre arbetslöshet

Regeringen spår fallande inflation men stigande arbetslöshet, i den vårbudget som finansminister Elisabeth Svantesson (M) presenterar..

SvD - 6 timmar sedan

Blodrött på kryptomarknaden efter Irans attack

God morgon! Blodrött på kryptomarknaden efter Irans attack, Samsung går om Apple, och vi bjuder på kassettbandsnostalgi..

SvD - Igår: 00:15

En ”högrisksektor för penningtvätt”

Mäklare och spekulanter har fått ögonen på sig. Finanspolisen misstänker att 5 miljarder kronor årligen tvättas genom köp och sälj av bostäder. Nu när även bankerna agerar, stoppas många bostadsaffärer..

SvD - 12 apr 24 kl. 08:01

Inflationen lägre än väntat

Inflationen – KPIF exklusive räntekostnader – var 2,2 procent i mars, enligt Statistiska centralbyrån (SCB). Det var klart lägre än väntat..

SvD - 12 apr 24 kl. 08:01

Grädde på moset för Asiens största bolag

God morgon! Förra veckans jordskalv fick oss att undra om chiptillverkare skulle skynda på flytten från Taiwan. Sedan dess har USA och TSMC släppt ett par riktiga bomber..

SvD - 12 apr 24 kl. 05:45

Prisraset för elbilar fortsätter

Priset på begagnade elbilarna fortsätter att sjunka. Framför allt rasar priset på exklusivare elbilar.– Det finns faktiskt modeller som går uppåt i pris, säger Daniel Odsberg, försäljningschef på Kvdbil..

SvD - 11 apr 24 kl. 14:31

Då tar datan på internet slut

PODD AI-bolagens slåss om data för att träna sina språkmodeller. Men snart finns det ingen kvalitativ data kvar att lägga vantarna på. Det skapar oro i techvärlden, som nu måste ta till nya knep.

SvD - 11 apr 24 kl. 14:15

ECB lämnar styrräntan oförändrad

Europeiska centralbanken (ECB) lämnar för femte mötet i rad sina styrräntor oförändrade, enligt ett räntebesked från banken.Marknaden tror fortfarande på en sänkning i juni, efter beskedet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.