Realtid > Ekonomi

Monday, 15 April, 14:24

Realtid - 28 feb 24 kl. 12:57

Pensionsgruppen överens: Nivån för pensionsavgiften ses överPensionsgruppen har ställt sig bakom att utreda nivån för pensionsavgiften och att se över hur överskott i pensionssystemet kan hanteras..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pensionsgruppen, överens, Nivånför , pensionsavgiften, sesöver

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Karin Cederbaum ny chefsjurist på Alecta

Karin Cederbaum blir ny chefsjurist och chef för avdelning Juridik på Alecta. Hon kommer närmast från en roll som vd på Säkra Spar och har tidigare arbetat som chefsjurist Affärsområde Försäkring på Skandia Liv och som chef inom compliance på Swedbank..

Realtid - 2 timmar sedan

Wykman kräver tydligt resultat – "kan se över lagstiftningen"

Finansmarknadsminister Niklas Wykman har de senaste dagarna haft en rad möten med representanter för Sveriges ledande telekombolag..

Realtid - 2 timmar sedan

M2 Gruppen i miljardaffär

M2 Asset Managements fastighetsverksamhet, M2 Gruppen, avyttrar samtliga fastigheter i Jönköping. Totalt omfattas 21 fastigheter, bestående av 28 000 kvm bostadsyta samt 34 000 kvm kommersiella ytor. Det underliggande fastighetsvärdet för fastigheterna uppgår till cirka 1,1 mdkr..

Realtid - 4 timmar sedan

FI varnar för krypto – "Risken att förlora sina pengar är stor"

Trots att regleringar för kryptomarknaden är på gång tycker Finansinspektionen att det fortsatt kommer att vara mycket riskabelt att investera i krypto. FI har listat fyra anledningar till att inte göra det..

Realtid - 6 timmar sedan

Förslagen i vårändringsbudgeten uppgår sammanlagt till 17,3 miljarder kronor

I dag överlämnar regeringen 2024 års ekonomiska vårproposition och vårändringsbudgeten för 2024. Budgeten bygger på en överenskommelse mellan regeringen och Sverigedemokraterna..

Realtid - 6 timmar sedan

Goldman Sachs höjer prognosen för guldpriset

Goldman Sachs höjer sin prognos för guldpriset till 2 700 dollar per uns vid årsslutet, från tidigare 2 300 dollar. Det skriver Forexlive..

Realtid - 6 timmar sedan

Nordea lanserar nytt säkerhetspaket mot bedrägerier

Som ytterligare ett steg i arbetet med att försvåra för bedragare lanserar Nordea Tillval Försiktig, ett paket med tillval som begränsar möjligheten att snabbt föra över pengar..

Realtid - 23 timmar sedan

Kalender måndag 15 april 

Realtid - Igår: 15:15

"Svenska företags riskmedvetenhet kring generativ AI kan vara en bromskloss"

Generativ artificiell intelligens (AI) har tagit en framskjuten plats bland företagens investeringar i framtidens teknik. Den snabba utvecklingen av generativ AI utmanar företagens digitala strategier. Och förmågan att skala samt skapa värde med ny teknik kommer vara avgörande.

Realtid - I förrgår: 18:14

Här checkar Anders Borg ut – LKAB nästa

Checkin.com Groups styrelseordförande Anders Borg ställer inte upp för omval på årsstämman i slutet av maj, mot bakgrund av hans kommande uppdrag som styrelseordförande i LKAB. Valberedningen har mot bakgrund av detta beslutat att till bolagets årsstämma föreslå att Kristoffer Cassel väljs till ny styrelseordförande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.