SvD > Nyheter

Saturday, 13 April, 08:57

SvD - 28 feb 24 kl. 12:44

EU-nej till 15 år för a-traktorDe svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor.I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra högst 45 kilometer i timmen..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-nejtill 15 år för , a-traktor

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Flera skadade i dåd i Sidney

SvD - 30 minuter sedan

Flera skadade i dåd i köpcentrum

SvD - 1 timme sedan

Sökes: Tolv personer utan åsikt om Trump

Tolv personer i New York som inte har någon åsikt om expresident Donald Trump – och som inte är oroliga för sin säkerhet.Det vanligtvis svåra juryurvalet verkar nästan omöjligt i bedrägerimålet mot Trump. I veckan sätter det i gång..

SvD - 1 timme sedan

"Det har blivit vardag med beväpnade ungdomar"

– Det här är inte Skärholmen. Det har blivit vardag med beväpnade ungdomar nu, säger Zohra som bott i området i hela sitt liv.Skärholmsborna är märkbart tagna efter flera skottlossningar och mordet på en pappa.

SvD - 1 timme sedan

Trots allt: Paris förblir en god idé

Veckorna kring påsk då jag vistades i Paris bevakade polis och militär kyrkor, muséer, varuhus. En oro i luften. Men Paris förblir Paris..

SvD - 2 timmar sedan

Faran i att skylla allt på sociala medier

En bästsäljande bok pekar ut skärm­användning som orsaken till en epidemi av psykisk ohälsa bland unga. Problemet är att forskningen inte entydigt stödjer den slutsatsen..

SvD - 2 timmar sedan

”Deras fans är så kaxiga – utan att någonsin vinna”

City är ”korrupta fuskare”. Arsenal vågar inte spela. ”Vilka som helst utom Liverpool.

SvD - 2 timmar sedan

Vad gör alla norrmän i Gullspång?

PODD | Två damer får i ”Miraklet i Gullspång” under mycket märkliga omständigheter en ny syster – men vad tusan är det som pågår egentligen? Tove Norström och Andreas Hörmark dyker ned i det senaste på streamingtjänsterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.