SvD > Ekonomi

Sunday, 21 April, 04:35

SvD - 28 feb 24 kl. 12:17

Klarna närmar sig börsen: "Positivt för Sverige"Betaljätten Klarna är på väg mot en börsnotering i New York senare i år, enligt källor. Ett sådant beslut skulle kunna gynna den svenska techbranschen.– Förhoppningsvis får det svenska techundret ett uppsving, säger Johan Nilke, teknikförvaltare på Lannebo Fonder..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Positivt, Sverige, Klarna, New York, Johan Nilke, Lannebo Fonder

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klarna, närmarsig , börsen, quot;Positivtför , Sverige"

Fler nyheter från SvD

SvD - 4 timmar sedan

Bevis: Köksrenovering höjer alltid värdet på bostaden

Nu är det bevisat. Det är sant att en köksrenovering höjer värdet på din bostad. Ett fräschare kök kan alltså löna sig – men långt ifrån alltid.

SvD - Igår: 18:18

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna..

SvD - Igår: 14:34

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår.En börsnotering kan inte uteslutas..

SvD - Igår: 05:45

Här är hoten mot lägre ränta

Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år.Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen..

SvD - I förrgår: 22:15

Netflixrapporten krossade marknadens förväntningar

Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport..

SvD - I förrgår: 19:59

”Sista stora checken för Adam Sandler”

PODD Hollywoodskådisen Adam Sandler har mjölkat Netflix på miljarder under flera år. Men nu är den gyllne tv-eran över. .

SvD - 17 apr 24 kl. 14:54

USA rycker undan – ekonomisk oro i EU

Mer måste till om EU ska hinna med i den globala ekonomiska konkurrensen. Varningen kommer inför EU-ländernas toppmöte i Bryssel.– Vi måste bli en verklig europeisk union, manar inremarknadsutredaren Enrico Letta..

SvD - 17 apr 24 kl. 14:17

Elbroms för Volvo – lastbilsköpare tvekar

Lastvagnsjätten överraskade positivt på flera plan med sin rapport. Men det fanns en plump: elektrifieringen hackar rejält. ”Nu behöver vi ha en betydande acceleration”, säger vd Martin Lundstedt..

SvD - 17 apr 24 kl. 07:55

Microsofts miljarder kom med ovanligt krav

God morgon! Microsoft investerar nya miljarder i ett AI-bolag, men de hade ett ovanligt krav: släng ut all kinesisk hårdvara först..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.