Realtid > Ekonomi

Sunday, 21 April, 04:52

Realtid - 28 feb 24 kl. 12:12

Fridlyst orkidé sätter stopp för skogsavverkningMark- och miljööverdomstolen vid Svea Hovrätt har beslutat att inte medge dispens för skogsavverkning inom flera områden i Dalarna då en dispens skulle hota knärotens bevarandestatus..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Svea Hovrätt, Dalarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fridlyst, orkidé, sätter, stoppför , skogsavverkning

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 11 timmar sedan

Uppsalabolag släpper spel med Snoop Dogg – "kommer bli galet"

First North-noterade svenska spelutvecklaren Gaming Corps AB lanserar ett spel tillsammans med va?rldsartisten och ska?despelaren Snoop Dogg.

Realtid - 18 timmar sedan

Bambuser fyndköper Hero från Klarna

Klarna inledde satsningen på liveshopping under 2021 och förvärvade brittiska Hero för cirka 1,3 miljarder kronor. Nu säljer man lösningen till Bambuser för 15 miljoner kronor..

Realtid - 19 timmar sedan

Nordnet säljer privatlåneportfölj till Ikano Bank

Nordnet har idag avtalat om att sälja sin privatlåneportfölj till Ikano Bank. Köpeskillingen motsvarar en premie till utlånad volym och affären beräknas slutföras under andra halvåret 2024..

Realtid - Igår: 17:44

Höjdpunkterna från Law and Climate Change Summit

Under konferensen Law and Climate Change Summit, arrangerad av JP Infonet och Climate Change Counsel, gavs många konkreta exempel på hur klimatomställningen inverkar på strategiska frågor för samhälle och näringsliv, både nationellt och på global nivå..

Realtid - Igår: 12:31

Fem licenshavare har fått sina licenser återkallade hittills i år

Disciplinnämnden har meddelat 14 beslut under första kvartalet 2024. Fem licenshavare har fått sina licenser återkallade och åtta har fått en varning och en har fått en erinran..

Realtid - Igår: 12:16

JP Morgan: Världen behöver 'reality check' om fossila bränslen

Världen behöver en \u0022reality check\u0022 angående utfasningen av fossila bränslen och infasningen av förnybar energi. Det anser storbanken JP Morgan, som tror att det kommer att ta \u0022generationer\u0022 för att nå nettonollmål för utsläppen, skriver Financial Times..

Realtid - Igår: 12:07

Volvos ras kan bero på att amerikanska banker inte lyckats sälja alla aktier 

Volvo-aktien faller runt 4,5 procent på fredagen efter att näst största ägaren Geely sålt alla sina B-aktier efter gårdagens börsstängning..

Realtid - Igår: 11:05

"Sexsiffrigt belopp" – Man stoppades på Arlanda 

En man i 30-årsåldern som var på väg utomlands stoppades under fredagsmorgonen på Arlanda efter att tullpersonal hittat stora mängder kontanter i hans väska..

Realtid - Igår: 10:47

Personen bakom Advea stoppas av domstol

Företaget Adveas säljare lovade gratis hörlurar och surfplattor samt sänkt abonnemangskostnad, men företaget har fakturerat konsumenter med krav på totalt 11 000 – 25 000 kronor. Nu förbjuder domstolen personen bakom företaget att fortsätta med metoderna..

Realtid - Igår: 08:53

Klart: Geely har sålt sina B-aktier i Volvo 

Kinesiska Geely har nu sålt sina cirka 49,5 miljoner B-aktier i lastbils- och busstillverkaren Volvo..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.